Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wi-Fi smart LED-lamp, Warm- tot Koud-Wi

209011
Wi-Fi smart LED-lamp, Warm- tot Koud-Wi | WIFILW13WTE14Wi-Fi smart LED-lamp, Warm- tot Koud-Wi | WIFILW13WTE14Wi-Fi smart LED-lamp, Warm- tot Koud-Wi | WIFILW13WTE14
Beoordeling
Artikelnummer209011
FabrikantcodeWIFILW13WTE14
EAN code5412810329823
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Beheer je verlichting met deze Nedis slimme Wi-Fi LED-lamp die direct is aangesloten op uw draadloze/Wi-Fi-router voor bediening op afstand als onderdeel van jouw woningautomatiseringssysteem.

Eenvoudig te installeren
Je hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om uw verlichting op afstand te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat je nodig hebt, is jouw Wi-Fi-router, onze intuïtieve app en deze Nedis draadloze slimme lampen. Geen extra kit en geen verbindingshubs: woningautomatisering is eenvoudig geworden.

Regel de helderheid en de kleur van de lamp
Sluit ze aan en je kunt nu vanaf uw smartphone of tablet de helderheid en de kleur van deze lampen regelen. En ben je superslim, dan kunt u ze zelfs met uw stem regelen via Amazon Alexa of Google Home.

Producteigenschappen Wi-Fi smart LED-lamp, Warm- tot Koud-Wi

Type fitting
E14

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.