Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Axtel Voice UC40 Duo + Axtel FHD Webcam

209916
Beoordeling
Artikelnummer209916
Fabrikantcode-
EAN code9999999999999
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Axtel Voice UC40 Duo NC
De Axtel Voice UC40 Duo NCis een Unified Communications-headset voor dagelijkse communicatie. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en dankzij de constructie en het gemak van de regeling is het gebruiksgemak gegarandeerd, zelfs bij langdurig gebruik, waardoor gebruikers het kunnen aanpassen aan hun behoeften. De Voice UC40 werkt perfect als je op afstand werkt of in een druk kantoor. Bovendien zorgt het dankzij de extra functies niet alleen voor een levensechte gesprekservaring, maar garandeert het ook een uitstekende muziekweergave.

Grotere, zachte oorkussens zorgen voor sterke ruisonderdrukking
Naast de reguliere knoppen voor oproepbeheer, zoals oproepen beantwoorden en beëindigen, volume aanpassen en dempen, heeft de headset ook een extra audioknop waarmee de gebruiker de akoestische eigenschappen kan aanpassen om de beste geluidskwaliteit te garanderen, afhankelijk van of ze nu een belangrijk zakelijk gesprek voeren of genieten van hun favoriete muzieknummer. De headset is geoptimaliseerd voor de meeste besturingssystemen, waaronder Skype for Business, zodat je eenvoudig verbinding kunt maken met je klanten en partners over de hele wereld.


Axtel FHD Webcam
Voor de Axtel AX-FHD-webcam gaan klein formaat en hoge kwaliteit hand in hand, omdat het een uitstekende beeldresolutie garandeert met 1080p Full HD-transmissie met autofocus en automatische witbalans. Dankzij de uitstekende ruisonderdrukkende microfoon kan je publiek genieten van duidelijke communicatie, of het nu gaat om een korte uitwisseling van ideeën of een lange presentatie.

Uitgerust met een USB-kabel en Plug & Play-functie, kan hij gemakkelijk worden aangesloten op verschillende apparaten.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.