Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Axtel MS2 Duo NC USB + Axtel FHD Webcam

209918
Beoordeling
Artikelnummer209918
Fabrikantcode-
EAN code9999999999999
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Axtel MS2 Duo NC USB
De lichtgewicht en comfortabele Axtel MS2 Duo NC USB headset zorgt voor volledig comfort tijdens gebruik en heeft veel functies die speciaal zijn ontworpen voor UC-systemen. Dankzij de zorgvuldige en flexibele constructie die is uitgerust met verstelbare luidsprekers, kan de headset worden gebruikt volgens de voorkeuren van het individu. Last but not least: gebruikers die vaak van werkplek veranderen, kunnen de MS2 gemakkelijk met zich meedragen door de compacte hoes te gebruiken.

Geoptimaliseerd voor Skype for Business [MS Lync]
De MS2-serie is geoptimaliseerd voor Skype voor Bedrijven [MS Lync] en voor het beantwoorden en beëindigen van oproepen. Functionele USB-kabels maken verwisselbare integratie met pc's mogelijk, terwijl volledige Plug & Play-technologie ervoor zorgt dat systemen de headset onmiddellijk identificeren.

Deze headset is ideaal voor gebruikers die werken in omgevingen met veel omgevingsfactoren omdat hij beschikt over noise-cancelling (NC). Breedbandgeluid verbetert de hoorbaarheid en biedt extra vrijheid in communicatie. Acoustic Protection-technologie elimineert schadelijke tonen en beschermt het gehoor van je personeel.


Axtel FHD Webcam
Voor de Axtel AX-FHD-webcam gaan klein formaat en hoge kwaliteit hand in hand, omdat het een uitstekende beeldresolutie garandeert met 1080p Full HD-transmissie met autofocus en automatische witbalans. Dankzij de uitstekende ruisonderdrukkende microfoon kan je publiek genieten van duidelijke communicatie, of het nu gaat om een korte uitwisseling van ideeën of een lange presentatie.

Uitgerust met een USB-kabel en Plug & Play-functie, kan hij gemakkelijk worden aangesloten op verschillende apparaten.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.