Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Netgear Nighthawk Mesh WiFi 6 Add-On Sat

210315
Netgear Nighthawk Mesh WiFi 6 Add-On Sat | MS60-100EUSNetgear Nighthawk Mesh WiFi 6 Add-On Sat | MS60-100EUS
Beoordeling
Artikelnummer210315
FabrikantcodeMS60-100EUS
EAN code0606449148176
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
GEAVANCEERDE WIFI VOOR HET HELE HUIS
Zie hoe het nieuwe Nighthawk Mesh WiFi 6-systeem dode zones uitschakelt en bufferen tot het verleden maakt. Krijg snellere, betrouwbaardere wifi-dekking met eenvoudig te plaatsen satellieten en ervaar de toekomst van wifi.

NIEUWE WIFI 6-TECHNOLOGIE
De nieuwste WiFi 6-technologie helpt om de hoogste snelheden te leveren aan al uw aangesloten apparaten van vandaag en morgen met 4x meer capaciteit en 100% achterwaarts compatibel.

HET IS GEMAKKELIJK GEMAAKT
WIFI Elimineer dode wifi-zones door simpelweg satellieten door het hele huis te plaatsen en zo een slim, betrouwbaar wifi-netwerk en dekking voor elke kamer te vormen.

SUPERSNELLE WIFI
Gecombineerde wifi-snelheden van meer dan 1,8 Gbps houden gelijke tred met de behoeften van uw gezin op het gebied van streaming, gaming en smart home.

GEAVANCEERDE WIFI VOOR HET HELE HUIS
Met Nighthawk® Mesh WiFi 6-satelliet breidt u uw dekking nog verder uit. Aangepast aan de unieke lay-out van uw huis, geniet van geavanceerde wifi voor het hele huis voor uw behoeften op het gebied van videostreaming en online gamen. De satelliet biedt tot 1500 vierkante voet en internetsnelheden van meer dan 100 Mbps.

UITBREIDBAAR
Het strakke en compacte ontwerp past in elk interieur en kan overal in huis worden geplaatst. Integreer eenvoudig meer satellieten in uw systemen om uw dekking nog verder uit te breiden.

DEKKING VAN HET HELE HUIS
Plaats satellieten door uw hele huis zodat u in de kelder kunt gamen of video's kunt streamen in de achtertuin zonder buffering. Creëer een betrouwbaar wifi-netwerk met dekking.

GAMING EN STREAMING
Beleef de ultieme ervaring met 4 streams van WiFi 6 en snelheden tot 1,8 Gbps. Geniet van vloeiende 4K UHD-streaming en gamen zonder vertraging in elke kamer.

EEN GROEIEND SLIM HUIS
Naarmate je meer slimme apparaten aan je huis toevoegt - thermostaten, gloeilampen, beveiligingscamera's - heb je wifi nodig die alles aankan. Met wifi 6 krijg je 4x meer capaciteit, zodat je slimme huis soepel blijft werken.

Meer info over Wi-Fi 6

Producteigenschappen Netgear Nighthawk Mesh WiFi 6 Add-On Sat

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wireless (totaal)
1800 Mbps
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
1
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
4

Gerelateerde artikelgroepen Netgear Nighthawk Mesh WiFi 6 Add-On Sat

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.