Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Next Level Racing Flight Pack

210783
Next Level Racing Flight Pack | NLR-A016Next Level Racing Flight Pack | NLR-A016Next Level Racing Flight Pack | NLR-A016Next Level Racing Flight Pack | NLR-A016Next Level Racing Flight Pack | NLR-A016Next Level Racing Flight Pack | NLR-A016Next Level Racing Flight Pack | NLR-A016
Beoordeling
Artikelnummer210783
FabrikantcodeNLR-A016
EAN code0040835250546
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 88,00

€ 72,73 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Take it to the skies! Met het nieuwe Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack kunnen gebruikers hun GT Lite- en F-GT Lite-racecockpit gemakkelijk omtoveren tot een vliegcockpit. Het Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack is ontworpen voor vliegliefhebbers om de meest verbeterde vliegervaring te krijgen tijdens het gebruik van hun GT Lite en F-GT Lite Cockpit. Compatibel met een breed scala aan vluchtelektronica is het een perfecte oplossing voor alle gebruikers van commerciële, gevechts- en ruimtevluchten. Het Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack is ontwikkeld en ontworpen om binnen enkele minuten te worden geïnstalleerd op de F-GT Lite en GT Lite Cockpit.

Maak je simulatie-ervaring compleet
Met het Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack kunnen de F-GT Lite- en GT Lite-cockpitgebruikers hun simulatie-ervaring voltooien door hun racecockpit in een vluchtstation te veranderen. Deze innovatieve oplossing is perfect voor gebruikers die de mogelijkheid willen hebben van een cockpit voor twee doeleinden. Gebruikers met beperkte ruimte zullen profiteren van een cockpit die kan worden gebruikt voor zowel racen als vliegen, en die nog steeds kan worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is.

Compatibel met een breed assortiment elektronica
Het Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack is ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan vluchtelektronica op de markt. Elektronica zoals flight yokes, rudders, joystick en throttles van de verschillende fabrikanten zoals Thrustmaster®, Logitech®, Saitek® en Honeycomb® kunnen rechtstreeks op het F-GT Lite / GT Lite Flight Pack worden bevestigd. Het Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack biedt toetsenbord- en muisondersteuning voor gemakkelijke navigatie terwijl je in de cockpit zit. De toetsenbordsteun kan worden gebruikt wanneer de yoke niet wordt gebruikt of bevestigd.

Breed assortiment aan aanpassingen
Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack biedt een breed scala aan aanpassingen om aan de voorkeur van elke gebruiker te voldoen en zo een comfortabele vliegervaring te creëren. Met fijnafstelrails kan de gebruiker zijn elektronica urenlang op een comfortabele plek plaatsen voor commerciële, gevechts- en ruimtesimulatie.

Wat zit er in de doos?
• Next Level Racing® F-GT Lite / GT Lite Flight Pack
• Instructies en gereedschappen voor snelle en eenvoudige montage
• Bouten om je vluchtelektronica stevig te monteren

Compatibel met de volgende Next Level Racing producten:
Next Level Racing® F-GT Lite Simulator Cockpit
Next Level Racing® GT Lite Simulator Cockpit



Producteigenschappen van Next Level Racing Flight Pack

    • https://youtu.be/B-eLv2B6u8s

Aanvullende producten voor Next Level Racing Flight Pack

Artnr Omschrijving Ga Prijs
208196 Next Level Racing GT Lite Cockpit 24 € 219,00
204395 Next Level Racing, F-GT Lite Cockpit 24 € 289,00

Gerelateerde artikelgroepen Next Level Racing Flight Pack

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Flightsim Hardware
Klik hier voor Flightsim Hardware
 
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen

Links met betrekking tot Next Level Racing Flight Pack

.   https://nextlevelracing.com/products/f-gt-lite-gtlite-flight-pack/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.