Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xiaomi Mi Band 6 Activity Tracker

211192
Xiaomi Mi Band 6 Activity Tracker | BHR4951GLXiaomi Mi Band 6 Activity Tracker | BHR4951GLXiaomi Mi Band 6 Activity Tracker | BHR4951GLXiaomi Mi Band 6 Activity Tracker | BHR4951GL
Beoordeling
Artikelnummer211192
FabrikantcodeBHR4951GL
EAN code6934177736384
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Precies gesneden randen
Exquise klassieke vorm
Mi Smart Band 6 houdt vast aan een klassieke vorm met een innovatief groot scherm en afgeronde randen, waardoor het comfortabel is om te dragen en eruit te zien.

326ppi AMOLED-scherm
Als je voor het eerst een AMOLED-display van groot formaat gebruikt, kun je de achtergrond instellen op een foto van een geliefde, een huisdier of je favoriete kunstwerk, zodat en elke keer dat je je pols optilt, je dag helderder aanvoelt.

Personaliseer uw Smart Band
De app heeft 60 ingebouwde banddisplays die speciaal zijn ontworpen voor het volledige scherm, die gemakkelijk te zien zijn door de pols op te tillen.

Analyseer de kwaliteit van de slaapademhaling 's nachts
Slaap veilig en wel
Bewaak uw nachtelijke bloedzuurstofverzadigingsniveaus en analyseer uw slaapademhalingskwaliteit, zodat u uw eigen slaapkwaliteit kunt volgen.

Slaapmonitoring
Geef prioriteit aan een goede nachtrust
De Smart Band registreert nauwkeurig de slaapduur, diepe slaap, lichte slaap en REM-slaap op basis van veranderingen in de hartslag, en ontvangt wetenschappelijk advies om u te helpen bij het ontwikkelen van regelmatige slaapgewoonten.



Producteigenschappen van Xiaomi Mi Band 6 Activity Tracker

    • https://youtu.be/TI3a9yPyBOk

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.