Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin BoostCharge Draadloze Lader Wit

211224
Belkin BoostCharge Draadloze Lader Wit | AUF001VFWHBelkin BoostCharge Draadloze Lader Wit | AUF001VFWHBelkin BoostCharge Draadloze Lader Wit | AUF001VFWH
Beoordeling
Artikelnummer211224
FabrikantcodeAUF001VFWH
EAN code0745883792658
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 67,00

€ 55,37 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Opladen en luisteren
De BOOST CHARGE draadloze laadstandaard luidspreker is ideaal voor op jouw bureau, nachtkastje, het aanrecht of waar je maar wilt. Met slechts één aanraking koppel je het apparaat en dankzij de gestroomlijnde, compacte vormgeving past de standaard overal. De draadloze laadstandaard luidspreker is ondersteunt het gebruik van telefoonhoesjes en levert het optimale vermogen voor elk Qi-gecertificeerde apparaat: tot 10 W voor het opladen in landschap- of portretstand. Versterk het geluid van jouw favoriete podcast, afspeellijst of video met de hoogwaardige, ingebouwde Bluetooth-luidspreker. Of voer een kristalhelder, handsfree FaceTime-gesprek met behulp van de handige standaard en microfoon. En ondertussen wordt jouw smartphone netjes draadloos opgeladen.

Helder geluid voor videogesprekken
De standaard heeft een ingebouwde microfoon voor kristalheldere telefoon- en videogesprekken. Je kunt zelf de gewenste stand kiezen voor jouw telefoon. Ideaal voor videovergaderingen of deelname aan studiesessies. Met de draadloze laadstandaard luidspreker profiteer je van uitstekend geluid bij het voeren van telefoongesprekken, het beluisteren van afspeellijsten en podcasts en het bekijken van video's.

Draadloos opladen met tot 10W
Onze draadloze laadstandaard luidspreker levert tot 10 W voor het snel en draadloos opladen van jouw Samsung-, Apple-, Google- of ander apparaat met Qi-ondersteuning, zowel in de portret- als landschapstand.

Opladen in portret- of landschapstand
Of je nu iets wilt bekijken, streamen of wilt videobellen, jouw apparaat wordt ondertussen opgeladen in de portret- of landschapstand in onze draadloze laadstandaard luidspreker.

Producteigenschappen Belkin BoostCharge Draadloze Lader Wit

Audio

Vermogen
10 Watt

Design

Kleur
Wit

Gewicht en omvang

Gewicht
110 g
Breedte
102 mm
Hoogte
110.0 mm
Diepte
106 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.