Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

F1 2021: Standard Edition (Xbox Series/X

211643
Beoordeling
Artikelnummer211643
Fabrikantcode1104922
EAN code5030940124820
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Elk verhaal heeft een begin
De eerste halte is Braking Point, de verhaal-ervaring van F1® 2021. Begin met een van de vijf teams en werk jezelf vanuit de F2 omhoog naar de F1®. Ga volledig op in een combinatie van momenten op en buiten het circuit tijdens drie seizoenen, met een mix van raceactie en dramatische tussenfilms. Speel tegen de huidige Formule 1®-coureurs en maak naam voor jezelf met een nieuwe cast en het bekende gezicht van Devon Butler. Bereid je voor op een aantal wendingen in het verhaal. Maar daar kom je vanzelf wel achter!

Career voor twee spelers
EA heeft een gloednieuwe manier van spelen toegevoegd met de Career-modus voor twee spelers: of je nu wilt samenwerken, coöperatief wilt spelen of tegen elkaar wilt spelen, met contractaanbiedingen en teamwissels is de keuze aan jou. Split-screen voor twee spelers keert ook terug naar F1® 2021, voor mensen die hun vrienden, broers, zussen en rivalen op de bank willen uitdagen.

My Team is ook beschikbaar als je het 11e team wilt worden en het op je eigen voorwaarden tegen de rest van de startopstelling wilt opnemen.

Real-Season Start
Via de feature 'Real-Season Start' van F1® 2021 kun je je in de actie van dit seizoen storten met het live-klassement. Daarna mag jij het stuur overnemen om de resterende races te rijden. Geweldig voor spelers die het echte seizoen willen volgen.

Nieuwe seizoensstatistieken van coureurs
F1® 2020 introduceerde voor het eerst in de geschiedenis coureursstatistieken en een coureursmarkt in de franchise. Hiermee kon je F1®- en F2-coureurs vergelijken op basis van Experience, Racecraft, Awareness, Pace en Overall Rating. Dit jaar breidt EA de statistieken en de markt uit met respectievelijk een nieuw Focus-attribuut en zeven iconische coureurs die zijn inbegrepen bij de digitale Deluxe Edition. En dan hebben we nog niet eens vermeld dat de statistieken tijdens het seizoen worden bijgewerkt, zodat je talloze redenen krijgt om te kijken hoe je teamlid (of je favoriet) het doet.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.