Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SKILLER SGS2 Junior Grijs

211846
SKILLER SGS2 Junior Grijs | 4044951032341
Beoordeling
Artikelnummer211846
Fabrikantcode4044951032341
EAN code4044951032341
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 134,00

€ 110,74 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Voor de kleinste gamers is de nieuwe SKILLER SGS2 Jr. de grootste blikvanger! Zijn sportieve uiterlijk, in een van de vier verschillende kleuruitvoeringen, maakt dit het hoogtepunt van elke kinderslaapkamer of speelkamer. Met zijn ergonomische vorm en instelbare rugsteun is de stoel perfect voor het doen van huiswerk en - zo nu en dan - voor een korte pauze om te gamen! Dankzij een met schuim beklede stoffering met een ademende bedekking en een stevige frameconstructie staat de stoel garant voor uren aan plezier en games.

Kleine stoel voor hoge eisen. De naam zegt het al: de SKILLER SGS2 Jr. is de kleinere versie van onze SKILLER SGS2 gamingstoelen en is perfect voor kinderen. Net als zijn grote broer heeft de stoel een sportief, modern uiterlijk in vier verschillende kleuruitvoeringen, waarmee hij elke kinderkamer van een echte racesfeer voorziet. Zijn ergonomische vorm, instelbare zithoogte en instelbare rugsteunhoek zorgen voor een ideale zithouding.

Bedekking van zacht en duurzaam textiel. De SKILLER SGS2 Jr. heeft een ademende textielbedekking. Samen met de soepele schuimbekleding is de stoel zeer fijn en comfortabel om op te zitten. Bovendien is de stoel bedekt met textiel met een indrukwekkende duurzaamheid, dat de zwaarste eisen van dagelijks gebruik moeiteloos aankan.

Urenlang comfort. Voor meer comfort en zitplezier is de SKILLER SGS2 Jr. voorzien van een kantelmechanisme met veerondersteuning en in hoogte verstelbare armsteunen. De stoel kan zo worden aangepast aan persoonlijke eisen en biedt urenlang zitplezier. Als er tijdens de gamesessies of na het harde studeren voor school tijd over is voor een pauze, kun je achteroverleunen en ontspannen dankzij de instelbare hoek van de rugsteun, met een maximale hoek van 135°.

Extra kussens voor nek en rug. Voor extra comfort is de SKILLER SGS2 Jr. voorzien van een hoofdsteun- en lendenkussen. De kussens kunnen desgewenst snel en eenvoudig worden bevestigd. Na bevestiging bieden ze tijdens een lange zit ondersteuning en comfort voor de nek en rug. De kussens zijn bedekt met een zachte, eenvoudig te reinigen stof.

Stabiele zit voor elke situatie. De SKILLER SGS2 Jr. is robuust, zodat er jarenlang plezier aan kan worden beleefd. Om stevig te kunnen staan, is de stoel voorzien van een stervormige voet met vijf wielen, gemaakt van een stevig synthetisch materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar is ook opvallend licht. Met zijn compacte afmetingen is de SKILLER SGS2 Jr. specifiek geschikt voor kinderen en tieners met een lichaamslengte van maximaal 160 cm en een maximumgewicht van 65 kg.

Producteigenschappen SKILLER SGS2 Junior Grijs

Design

Kleur
Rood
Armsteun
Frame Materiaal
Metaal
Frame Kleur
Zwart

Kenmerken

Serie
SGS2 Jr.
Materiaal
Stof
Gaslift klasse
Klasse 4
Max. draaggewicht
65 kg
Accessoires

Aanvullende producten voor SKILLER SGS2 Junior Grijs

Artnr Omschrijving Ga Prijs
200978 Arozzi Vloermat, Groen 24 € 55,00
229031 Deltaco Gaming 3" RGB verlichte wielen 60 € 24,95
249281 Deltaco Gaming GAM-157-P 3" Wielen, 5 stuks, Zwart 60 € 24,90
206956 Sharkoon SW10, 75mm inline skates Casters 24 € 27,95

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
206956 Sharkoon SW10, 75mm inline skates Casters 24 € 27,95

Gerelateerde artikelgroepen SKILLER SGS2 Junior Grijs

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Links met betrekking tot SKILLER SGS2 Junior Grijs

.   https://nl.sharkoon.com/product/SGS2JR#specs


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.