Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Heusinkveld Sim Shifter Sequential

211963
Heusinkveld Sim Shifter Sequential | HE-SSHeusinkveld Sim Shifter Sequential | HE-SSHeusinkveld Sim Shifter Sequential | HE-SSHeusinkveld Sim Shifter Sequential | HE-SSHeusinkveld Sim Shifter Sequential | HE-SSHeusinkveld Sim Shifter Sequential | HE-SS
Beoordeling
Artikelnummer211963
FabrikantcodeHE-SS
EAN code2938475920364
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenProduct kan alleen worden afgehaald
LevertijdProduct kan alleen worden afgehaald
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 249,00

€ 205,79 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Let op! Dit product kan momenteel niet worden verzonden. Wel kan het product worden afgehaald in onze winkels. In de nabije toekomst zal dit wel weer mogelijk zijn.

De Heusinkveld Sim Shifter Sequential is een duurzaam en compact sequentieel schakelsysteem. Door gebruik te maken van een weerstandssysteem met kogelveren, vereist het schakelen een vroege piekkracht, waarna de weerstand daalt, net als bij echte auto's. De shifter wordt geleverd met verschillende lengtes schakelhendels en schakelknoppen, voor maximale aanpasbaarheid.

Techniek
De Heusinkveld Sim Shifter Sequential is een duurzaam en compact sequentieel schakelsysteem, waardoor het in de krapste simulatoromgevingen kan worden geïnstalleerd. Het is speciaal ontworpen om sequentiële shifters met korte worp na te bootsen. Deze zijn vaak te vinden in junior formule raceauto's. Door gebruik te maken van een kogelveerweerstandssysteem, vereist het schakelen een vroege piekkracht waarna de weerstand daalt. Dit simuleert het gevoel alsof je versnellingsbak in de volgende of vorige versnelling schuift wanneer de hendel wordt ingedrukt. De shifter is voorzien van zachte eindstops voor de hendel, wat resulteert in relatief weinig geluid bij het doorschakelen.

Aanpasbaarheid
Elke shifter wordt geleverd met drie verschillende hendels: een rechte hendel van 30 mm, een rechte hendel van 50 mm en een gebogen hendel van 50 mm. Omdat de weerstand in de schakeleenheid zelf vast is, kun je de schakelkracht variëren door een langere of kortere hendel te bevestigen. Daarnaast wordt elke shifter geleverd met 3 soorten kunststof shifter knoppen met lengtes variërend van 46mm tot 90mm. In combinatie met de verschillende hendels, stelt dit je in staat om de gecombineerde lengte van de hendel/knopconstructie (gemeten vanaf de bovenkant van de hoofdschakeleenheid) te variëren van 76 mm tot 140 mm. Met drie verschillende hendels en drie verschillende knoppen heb je in totaal 9 mogelijke configuraties. De hendel maakt gebruik van M10-schroefdraad, dus je kunt ook elke andere knop van derden bevestigen die compatibel is met deze maat. Het verwisselen van de hendel of knop kan in minder dan een minuut worden gedaan.

Montage
Elke shifter wordt geleverd met een tafelklem. Hierdoor kun je de shifter op elk tafelachtig oppervlak aansluiten. De tafelklem kan van de shifter worden losgemaakt als je een andere montageoplossing nodig hebt. Bij elke shifter wordt een alternatieve montageplaat geleverd om te helpen bij montage op een structuur aan de zijkant of onder de unit. Het is mogelijk om de shifter unit te roteren ten opzichte van deze montageplaat om de positie van de shifter te optimaliseren. Deze plaat past direct op aluminium profielen met een afmeting tot 40mm. Je kunt ook je eigen montageoplossing gebruiken. De onderkant van de shifter unit heeft 2 M4 boutgaten waarmee je de shifter op vrijwel elk horizontaal oppervlak kunt bevestigen.

Controller
De Sim Shifter Sequential heeft een controllerkaart geïntegreerd in de shifter-eenheid die twee connectiviteitsopties biedt, allemaal geïntegreerd in één eenheid. Het is mogelijk om de shifter als standalone controller te gebruiken door hem met de meegeleverde USB-kabel op je pc aan te sluiten. Dit betekent dat de shifter als een apart apparaat in Windows zal verschijnen. Naast de USB-poort is er ook een 4x1 2,54 mm vrouwelijke Molex-aansluiting. Hierdoor kun je de shifter koppelen/integreren met een externe controller, zoals Heusinkvelds Sim Pedals USB-controller (of andere controllers van derden die een interface voor schakelaars bieden). Je moet je eigen kabel maken als je deze methode wilt gebruiken. De geïntegreerde controllerkaart is van buitenaf zichtbaar, maar wordt beschermd door een acrylplaat.



Let op! Dit product is compatibel met het PC/Windows-platform. Het kan niet worden gebruikt op consoles zoals Xbox of PlayStation.



Producteigenschappen Heusinkveld Sim Shifter Sequential

Design

Soort apparaat
Shifter

Producteigenschappen van Heusinkveld Sim Shifter Sequential

    • https://youtu.be/ZPnLxIN8SQc

Gerelateerde artikelgroepen Heusinkveld Sim Shifter Sequential

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Links met betrekking tot Heusinkveld Sim Shifter Sequential

.   https://heusinkveld.com/sim-shifter-sequential-product-manual/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.