Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Corsair K60 RGB Pro Low Profile Mechanic

212099
Corsair K60 RGB Pro Low Profile Mechanic | CH-910D018-NACorsair K60 RGB Pro Low Profile Mechanic | CH-910D018-NACorsair K60 RGB Pro Low Profile Mechanic | CH-910D018-NA
Beoordeling
Artikelnummer212099
FabrikantcodeCH-910D018-NA
EAN code0840006629276
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het CORSAIR K60 RGB PRO LOW PROFILE mechanische gamingtoetsenbord is gebouwd voor zowel stijl als inhoud met een slank, duurzaam frame van geborsteld aluminium, CHERRY MX Low Profile SPEED mechanische sleutelschakelaars en levendige RGB-achtergrondverlichting per toets.

UW VERLICHTING. JOUW MANIER.
Levendige dynamische RGB-verlichtingsregeling, geavanceerde macroprogrammering en volledige systeemverlichtingssynchronisatie die compatibel is met CORSAIR-randapparatuur, koelers, ventilatoren en meer. Ervaar een ongeėvenaard niveau van onderdompeling bij het spelen van iCUE-geļntegreerde games, aangezien je RGB-verlichting dynamisch reageert op in-game acties en gebeurtenissen in realtime.

BEHOUD EEN LAAG PROFIEL. SLANK EN SNEL.
Met tientallen jaren ervaring heeft CHERRY een legendarische erfenis als de keuze van gamers en esports-professionals over de hele wereld. CHERRY-toetsschakelaars zijn in Duitsland ontworpen en vervaardigd en zijn gebouwd om een leven lang gamen te weerstaan, met gegarandeerde betrouwbaarheid en een consistent toetsaanslaggevoel gedurende de volledige levensduur van de toetsschakelaar. CHERRY MX Low Profile SPEED RGB mechanische sleutelschakelaars hebben een ongelooflijk korte bedieningsafstand van slechts 1,0 mm, ongeėvenaard voor snelle gameplay.

INTELLIGENTE CONTROLE. ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN.
CORSAIR iCUE-software maakt levendige dynamische lichtregeling, geavanceerde macroprogrammering en volledige systeemverlichtingssynchronisatie mogelijk tussen compatibele CORSAIR-randapparatuur, koelers, ventilatoren en meer.

Producteigenschappen Corsair K60 RGB Pro Low Profile Mechanic

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Toetsenbordindeling
QWERTY
Taal toetsenbord
US International
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
1

Design

Kleur
Zwart
Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Toetsenbord formaat
Volledige grootte (100%)
Aansluiting
USB Type-A
Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Cherry MX Speed
Multimedia sneltoetsen

Beeldscherm

Backlight type
RGB LED

Gewicht en omvang

Gewicht
820 g

Gerelateerde artikelgroepen Corsair K60 RGB Pro Low Profile Mechanic

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.