Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston Fury Renegade RGB 16GB(2x8GB)

212205
Kingston Fury Renegade RGB 16GB(2x8GB) | KF446C19RBAK2/16Kingston Fury Renegade RGB 16GB(2x8GB) | KF446C19RBAK2/16Kingston Fury Renegade RGB 16GB(2x8GB) | KF446C19RBAK2/16
Beoordeling
Artikelnummer212205
FabrikantcodeKF446C19RBAK2/16
EAN code0740617321678
Fabrieksgarantie99 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 129,00

€ 106,61 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De ultrasnelle Kingston FURY™ Renegade DDR4 RGB* is de perfecte upgrade voor gamers die topprestaties en briljante RGB-stijl voor hun AMD- of Intel-systeem willen. De dynamische RGB-lichteffecten maken gebruik van de gepatenteerde Infrared Sync TechnologyT van Kingston FURY om vloeiende, synchrone lichteffecten te produceren. Verhoog je framesnelheid, maak betere uitzendingen en creëer in een handomdraai clips van hoogtepunten dankzij snelheden tot 4600MHz** en snelle latency's van CL15-CL19. De agressieve zwarte warmteverspreider en bijpassende zwarte PCB zorgen voor een uitdagende uitstraling en jagen je tegenstanders angst aan. Het is beschikbaar in enkele modules van 8GB-32GB en kits van 2, 4 en 8 stuks met een capaciteit van 16GB-256GB. Renegade DDR4 RGB is Intel XMP gecertificeerd met profielen die zijn geoptimaliseerd voor Intels laatste chipsets - selecteer simpelweg het handmatig afgestelde profiel in je BIOS en je kunt aan de slag. 100% in de fabriek getest op snelheid en met levenslange garantie en meer dan 30 jaar expertise biedt de betrouwbare Renegade DDR4 RGB je extreme prestaties, adembenemende looks en maximale gemoedsrust.

• Schitterende RGB-stijl*
• Gepatenteerde Kingston FURY Infrared Sync Technology™
• Sterke aluminium warmteverspreider als mooie aanvulling op de coole RGB-effecten
• Hoge snelheden en lage latentiewaarden voor extreme DDR4-prestaties
• Intel XMP-gecertificeerde profielen geoptimaliseerd voor Intels nieuwste chipsets
• Geschikt voor AMD Ryzen

Sommige oudere chipsets/processors van Intel van voor de 8e generatie zijn niet geüpdatet om geheugenmodules met DDR4 16Gbit DRAM te ondersteunen. Vraag de fabrikant van het systeem of het moederbord om een geüpdatet BIOS dat 16Gbit DRAM ondersteunt.

*Verlichting is aan te passen met Kingston FURY CTRL-software of met RGB-besturingssoftware van het moederbord. Ondersteuning voor RGB-aanpassing via software van derden kan variëren.

**De specificaties van de extreme overklokmodules die op deze pagina worden vermeld, kunnen buiten de mogelijkheden van je systeemhardware met AMD of Intel liggen. Een zorgvuldige selectie van alle systeemcomponenten (bijvoorbeeld CPU, moederbord, PSU) is vereist om ervoor te zorgen dat deze modules naar wens functioneren.

Deze sets zijn in de fabriek grondig getest en is geverifieerd dat ze op de vermelde snelheid voor XMP-profiel 1 draaien. 2. Als back-up een 2e XMP-profiel op een langzamere kloksnelheid beschikbaar, zodat je nog steeds goede prestaties kunt behalen als je systeem het inbegrepen XMP-profiel met de hoogste snelheid niet aan kan.

Je vindt de processors en moederborden die door de Kingston FURY™ worden gebruikt voor de Intel XMP-certificering op deze pagina: https://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.html. We kunnen geen compatibiliteit garanderen met de configuratie van jouw systeem. We kunnen geen compatibiliteit garanderen met alle systemen; Deze modules moeten op eigen risico geïnstalleerd en gebruikt worden.

Maak alleen gebruik van moederborden met AMD of Intel die snelheden van DDR4-4000 of meer kunnen halen. Controleer de lijsten van gekwalificeerde moederbord fabrikanten om te controleren of er ondersteuning wordt verleend voor de hoge snelheid van Renegade op de website van de moederbordfabrikant en/of de Intel XMP gecertificeerde lijst. Premium systeemkoeling (CPU en behuizing) is nodig voor geheugenstabiliteit op hoge snelheid. Op Intel-platforms worden X- of K-serie processors aanbevolen.

Producteigenschappen Kingston Fury Renegade RGB 16GB(2x8GB)

Geheugen

Totale capaciteit
16 GB
Intern geheugentype
DDR4
Geheugenlayout (modules x formaat)
2 x 8 GB
Kloksnelheid
4600 MHz
Cas Latency
19
Geheugen form factor
288-pin DIMM
Voltage
1.50 V

Design

Kleur
Zwart
Backlight
Type koeling
Koelplaat

Gewicht en omvang

Hoogte
42.2 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.