Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus ROG Strix Fusion Wireless headset

213041
Beoordeling
Artikelnummer213041
Fabrikantcode90YH00Z4-B3UA00
EAN code4718017000857
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
ROG Strix Fusion Wireless gaming-headset voor pc en PlayStation 4® met lage-latentie 2.4GHz draadloze verbinding, ruim 15 uur accuduur, 50mm ASUS Essence-drivers en touchbediening

Speel met extra vrijheid en controle
De ROG Strix Fusion Wireless is een draadloze gaming-headset die is ontworpen om gamers extra bewegingsvrijheid te geven. De met pc en PlayStation 4 compatibele headset biedt met zijn draadloze 2.4GHz-verbinding en ontwerp met dubbele antenne stabielere en directe audiotransmissie, zodat er vrij en zonder onderbreking kan worden gespeeld. En met een accuduur van ruim 15 uur 1 en een bereik van 20 meter is er altijd gelegenheid voor actie. De 50mm ASUS Essence-drivers en de exclusieve luchtdichte kamertechnologie laten elk speldetail horen, en de eenvoudige touchbediening zorgt voor een soepele ervaring. Klaar om te genieten van ongeëvenaarde flexibiliteit.

Draadloze prestaties met lage latentie
Traditionele draadloze headsets kunnen problemen hebben met geluidslatentie of onstabiele verbindingen. De ROG Strix Fusion Wireless is voorzien van 2.4GHz draadloze technologie, voor een verbinding met lagere latentie dan Bluetooth-headsets en het leveren van directe audiotransmissie. Het ontwerp met dubbele antenne is bovendien uitgerust met een automatisch mechanisme om interferentie te voorkomen en een stabiele verbinding te waarborgen, zelfs in complexe omgevingen met meerdere wifi-netwerken.

Blijf non-stop doorgamen
Casual gamers kunnen op één oplaadbeurt minimaal 8 dagen 2 genieten van de muziek van hun gameplay. Voor hardcore gamers is de ROG Strix Fusion Wireless in staat tot ruim 15 uur 1 non-stop, intensieve gaming. Een verbeterde dekking van maximaal 20 meter laat gamers vrij rondlopen of hun stoel verlaten tijdens de rust, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over verlies van het audiosignaal.

Levensechte gaming-audio
De ROG Strix Fusion Wireless heeft de iconische audiofunctie van de Fusion-serie geërfd: een exclusief ontwerp met luchtdichte kamer dat een rijker en zuiverder geluid biedt, zodat gamers zich kunnen onderdompelen in een levensechte spelervaring.

Ongelooflijk diepe bassen, duidelijkere details
Bovendien biedt de ROG Strix Fusion Wireless ook ongelooflijk sterke bassen dankzij de extra grote (50mm), op maat afgestemde ASUS Essence-drivers met een metalen in plaats van een plastic cover, om te zorgen voor zuiver en onvervormd geluid.

Volledige compatibiliteit met pc en PlayStation 4
Geen extra headset nodig voor PS4. De ROG Strix Fusion Wireless ondersteunt een 2.4GHz draadloze verbinding op pc en PS4. Nooit meer bekabeld gamen.

Intuïtieve aanraakbediening
Pas eenvoudig het volume en andere veelgebruikte instellingen aan op de intuïtieve touch-plaat.

Producteigenschappen Asus ROG Strix Fusion Wireless headset

Bediening

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Design

Kleur
Zwart
Wireless

Hoofdtelefoon

Frequentiebereik koptelefoon
20 - 20000 Hz
Soort magneet
Neodymium
Diameter van de luidspreker
50 mm
Noise cancelling

Microfoon

Microphone direction type
Unidirectioneel
Gevoeligheid Microfoon
-39 dB
Frequentie microfoon
50 - 10000 Hz
Afneembare microfoon

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Netwerk

Bluetooth

Kenmerken

Positie speakers koptelefoon
Circumaural
Aanbevolen gebruik
Gamen
Impedantie
32 Ohm
Microfoontype
Boom
Draagwijze
Hoofdband
3,5mm-connector

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PlayStation 5
Geschikt voor Xbox Series X|S
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gewicht en omvang

Gewicht
395 g

Gerelateerde artikelgroepen Asus ROG Strix Fusion Wireless headset

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.