Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Deepcool RGB Controller

213050
Deepcool RGB Controller | DP-MG-CTR-RGB-RMTDeepcool RGB Controller | DP-MG-CTR-RGB-RMT
Beoordeling
Artikelnummer213050
FabrikantcodeDP-MG-CTR-RGB-RMT
EAN code6933412796169
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De DeepCool RGB-controller is ontworpen om adresseerbare RGB-lichteffecten op afstand te bedienen zonder dat je onhandige software hoeft te installeren.

Hoe het werkt
Het RGB-controllersysteem omvat een ontvangereenheid en een magnetische afstandsbediening om eenvoudig aan elke stalen behuizing te bevestigen. Sluit gewoon een 3-pins A-RGB-draad en SATA-voedingskabel aan op de ontvanger en de afstandsbediening kan draadloos talloze voorinstellingen voor lichteffecten bedienen.

Het back-up plan
Voor het geval de batterij van de afstandsbediening leeg raakt, heeft de ontvanger een knop om de verlichtingsfuncties handmatig te schakelen of aan/uit te zetten.Voor extra functionaliteit kan de ontvangereenheid ook worden bevestigd aan de I/O-resetknop aan de voorkant voor gemakkelijke bediening buiten de behuizing.

Breed compatibel
Met de meegeleverde adapter kan de A-RGB-controller ook alle niet-DeepCool A-RGB-producten aansturen die een standaard 3-pins 5V A-RGB-connector hebben.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.