Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Deltaco Smart Home Filament Slimme LED

215801
Beoordeling
Artikelnummer215801
FabrikantcodeSH-LFE27G95
EAN code7333048043863
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Krijg volledige controle over je verlichting met de slimme Deltaco WIFI Filament Ledlamp uit het Deltaco Smart Home Ecosysteem. Deze lamp in een kaarsvorm past in elke lamphouder met E27 fitting. De lamp met ronde globus vorm met een 95 mm diameter (G95) is dimbaar via de app waardoor je de gewenste lichtsterkte kunt instellen en ook de kleurtemperatuur kan veranderen van warm wit naar koud wit om het juiste gevoel in de kamer te krijgen. Het vermogen van deze smart home LED lamp is 5,5W, wat overeenkomt met ongeveer 40W van een traditionele gloeilamp.

Met de DELTACO SMART HOME app zorg je voor alle handelingen voor de lamp. De installatie is snel en eenvoudig, alles wat je nodig hebt is een werkend draadloos netwerk, dat wil zeggen geen speciale hubs of gateways. In de DELTACO SMART HOME-app kun je afzonderlijke lampen afzonderlijk bedienen of ze in verschillende kamers verdelen voor eenvoudige bediening van een groep lampen. Naast het in- of uitschakelen van een lamp kun je ook een timer instellen als je wilt dat de lamp na een bepaalde tijd uitgaat. Als alternatief kunt u specifieke tijden plannen waarop deze aan of uit moet staan. De DELTACO SMART HOME-app biedt ook de mogelijkheid om automatische acties te maken. Bijvoorbeeld dat het licht aangaat als de zon onder is, of dat je meerdere lampen wilt groeperen om op een bepaald moment hetzelfde te doen. De DELTACO SMART HOME-app is uiteraard gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

De lamp kan ook worden verbonden en spraakgestuurd worden samen met Google Assistant of Amazon Alexa voor eenvoudige integratie en om onderdeel te worden van het slimme huis.

  • E27-aansluiting G95 vorm
  • Vermogen: 5,5W
  • Levensduur: 15.000 uur
  • Lichtstroom (max.): 470 lm
  • WiFi 2,4 GHz 802.11b / g / n
  • Instelbare kleurtemperatuur 1800K-6500K
  • Omgevingstemperatuur tijdens bedrijf: -20 ¦ C tot 60 ¦ C
  • Spraakbesturing met Google Assistant of Amazon Alexa (optioneel)
  • Tuya gebaseerd dus uitwisselbaar met andere Tuya gebaseerde Smart Home Apps en merken

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.