Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DELTACO SMART HOME WiFi sirene, wit

215819
Beoordeling
Artikelnummer215819
FabrikantcodeSH-SI01
EAN code7333048045584
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

DELTACO SMART HOME WiFi sirene, wit

SH-SI01 is een slimme sirene van DELTACO SMART HOME die waarschuwt als er bijvoorbeeld een bewegingssensor wordt geactiveerd. Met drie verschillende volumemodi van 75 dB tot 105 dB en ingebouwde batterijback-up, weet je zeker dat je huis beschermd is.

Met de DELTACO SMART HOME app verzorg je alle handelingen voor de sirene. De installatie is snel en eenvoudig, alles wat je nodig hebt is een werkend draadloos netwerk, dwz. geen speciale hubs of gateways. In de DELTACO SMART HOME-app kunt u individuele units afzonderlijk bedienen of ze in verschillende kamers verdelen om eenvoudig een groep te beheren. Naast het in- of uitschakelen van de sirene, kunt u de volumemodus selecteren en de timerfunctie instellen. Als alternatief kunt u specifieke tijden plannen waarop deze aan of uit moet staan. De DELTACO SMART HOME-app biedt ook de mogelijkheid om automatische acties te maken. De DELTACO SMART HOME-app is uiteraard gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

Wifi 2,4 Ghz
5 jaar garantie
Ingebouwde back-up batterij: 4 uur
Compatibel met: DELTACO SMART HOME-app
Drie verschillende volumemodi: 75 dB, 85 dB, 105 dB
Alarmduur : sabotage-alarm 3 minuten, controle alarm 1- 60 minuten


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.