Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

RaceX Pro Chassis, Zwart met stoel

215841
RaceX Pro Chassis, Zwart met stoel | 982857RaceX Pro Chassis, Zwart met stoel | 982857
Beoordeling
Artikelnummer215841
Fabrikantcode982857
EAN code
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De RaceX Pro sim racing cockpit is een stijf aluminium buizenframe met ondersteuning van stuurwielbases en pedalen van alle bekende merken zoals Fanatec, Heusinkveld, Logitech en Thrustmaster. Met minimale montage vereist, ben je in een mum van tijd aan de slag. De Race kuipstoel is een ergonomisch gevormde echte pro racestoel, ideaal voor simracen. De 3D-meshstof maakt langere sessies mogelijk, waardoor het geschikt is voor uithoudingsraces.

Compatibel met je uitrusting
De RaceX-cockpit is gemaakt om compatibel te zijn met alle grote merken op de markt. Bovendien zijn het stuurwiel, het pedaaldek en de zitposities verstelbaar. Op deze manier kun je de sim-rig naar wens aanpassen.

Pedaaldek
Het pedaldeck is volledig compatibel met Fanatec, Thrustmaster, Heusinkveld en Logitech pedalensets. Pas de hoek aan om uw pedalen precies in de juiste positie te krijgen voor optimale prestaties.

Wieldek
Het wieldek is voorgeboord voor Fanatec-, Logitech-wielen en Simlab- en Hybrid Racing Simulation direct-drive motorsteunen. Het is in hoek verstelbaar en wordt ondersteund door een strut-onderdeel eronder.

Billet aluminium onderdelen
Billet aluminium onderdelen worden gebruikt voor de belangrijkste componenten die de RaceX cockpit een eersteklas high-end afwerking geven.

Sterk metalen pedaaldeck
De pedaalbak is gemaakt van een massief stuk 6 mm dik metaal, waardoor hij zeer goed bestand is tegen grote pedaalkrachten.

Direct Drive-compatibel
De cockpit is klaar voor direct drive wielbases. De speciale RaceX SimuCube 2-montage kan op het stuurwiel worden gemonteerd met de extra hardware die wordt meegeleverd.

Gerelateerde artikelgroepen RaceX Pro Chassis, Zwart met stoel

Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.