Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asetek Forte Sim Racing Pedals

217929
Asetek Forte Sim Racing Pedals | 40-010-0000003Asetek Forte Sim Racing Pedals | 40-010-0000003Asetek Forte Sim Racing Pedals | 40-010-0000003Asetek Forte Sim Racing Pedals | 40-010-0000003Asetek Forte Sim Racing Pedals | 40-010-0000003
Beoordeling
Artikelnummer217929
Fabrikantcode40-010-0000003
EAN code1230000121156
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 549,00

€ 453,72 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Geïnspireerd door echte racestandaarden, zijn de Asetek SimSports Forte pedalen grondig getest door zowel racers als simracers. Met die feedback in gedachten zijn de simpedalen ontworpen. De M.L.C.P.C.T-remcilinder (Mechanical Load Cell Powered Cylinder) is ontworpen om je een realistische remervaring te geven en is uitvoerig getest met een pedaalkracht van maximaal 180 kg.

Als je op zoek bent naar het beste rempedaalgevoel van een raceauto, zonder volledig hydraulisch te gaan, hoef je niet verder te zoeken! Het rempedaal op de Forte-pedaalset kan worden afgesteld van zacht naar hard en dat blijft zo - in tegenstelling tot veel andere sim-racepedalen op de markt, waar de hardheid en het gevoel na verloop van tijd afnemen. Het is geen toeval dat een coureur wil dat een rempedaal, wanneer volledig ingedrukt, voelt als tegen een muur duwen. Bovendien biedt Forte, hoewel niet hydraulisch, je toch het "hydraulische gevoel" van een volledig ingetrapt rempedaal, waar je nog steeds druk kunt moduleren / remmen dankzij het 2-traps systeem geïnspireerd door Invicta. In het echte leven voelt het alsof het rempedaal 100% en hard wordt ingedrukt, maar het zal nog steeds reageren op verdere druk, zoals wanneer je probeert de vloeistof in een remsysteem samen te drukken.

De pedalen zijn ontworpen met de gebruikerservaring in het achterhoofd, waarbij alle instelbare elementen gekleurd zijn om je snel op weg te helpen en om intuïtief en meestal gereedschaploos gebruik te garanderen. De Forte sim-pedalen zijn in hoge mate verstelbaar om je te helpen je innerlijke raceautocoureur naar boven te brengen, door de travel en hardness instellingen aan te passen aan je exacte voorkeur. En door de Asetek SimSports RaceHub-software te gebruiken, ben je in een mum van tijd klaar om te racen.

De Asetek SimSports M.L.C.P.C (Mechanical Load Cell Powered Cylinder) remcilinder geeft je, behalve een volledig hydraulisch systeem, een authentieke raceauto-rijervaring. De sim-racepedaalset is in alle opzichten Made in Denmark - ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd in Denemarken. De remcilinder is voorzien van een load cell-sensor (tot 180 kg pedaalkracht) die daadwerkelijke veranderingen in kracht op de pedaalplaat detecteert, waardoor je het dichtst bij een realistische remervaring komt.

Forte Brake & Throttle zijn compatibel met de Invicta Clutch.

Producteigenschappen Asetek Forte Sim Racing Pedals

Design

Soort apparaat
Pedalen

Producteigenschappen van Asetek Forte Sim Racing Pedals

    • https://youtu.be/5KsL_kC7KB4

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
216860 Asetek Invicta Clutch System 24 € 299,00

Gerelateerde artikelgroepen Asetek Forte Sim Racing Pedals

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.