Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon Rugzak

218314
Sharkoon Rugzak | 4044951028412Sharkoon Rugzak | 4044951028412Sharkoon Rugzak | 4044951028412
Beoordeling
Artikelnummer218314
Fabrikantcode4044951028412
EAN code4044951028412
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Eindelijk: voortaan hoef je niets meer achter te laten, want je neemt al je spullen mee in de Sharkoon Backpack!
De rugzak is gemaakt van robuust polyester en heeft verschillende vakken en compartimenten, zodat je alles netjes geordend en veilig mee kunt nemen naar het volgende evenement. Al je belangrijkste zaken zijn gemakkelijk bereikbaar dankzij de speciale vakken voor notebooks en tablets, en het speciale vakje voor muntjes en kaarten in een van de gevoerde schouderbanden. In het verborgen vak in het ademende rugpand kunnen bankbiljetten en belangrijke documenten uit het zicht worden bewaard. En je zit nooit meer met een lege batterij, want er is ook een praktische USB-oplaadpoort aan de buitenkant van de rugzak aanwezig, met binnenin een aansluiting voor een powerbank.

Alles op zijn plaats.
Door het volume van zestien liter heeft de Sharkoon Backpack genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt om te gamen, gebruikt op kantoor of wilt meenemen bij je volgende stedentrip. Meerdere compartimenten en vakken zorgen voor overzicht en gemakkelijke toegang tot je spullen. Een van deze vakken is gevoerd voor het veilig vervoeren van je notebook, terwijl een ander vak geschikt is voor een tablet met beschermhoes. De riem met klittenbandsluiting voorkomt dat apparaten uit de rugzak vallen.

Vol vermogen!
Om te voorkomen dat de batterij leeg raakt, is de Sharkoon Backpack aan de binnenkant voorzien van een USB-kabel die naar een beschermde type A-poort aan de buitenkant van de tas loopt. Wanneer je mobiele apparaat is verbonden met een powerbank kan het gemakkelijk worden opgeladen. De powerbank kan gewoon in de rugzak blijven zitten; hiervoor is er binnenin een speciaal vak aanwezig naast de oplaadpoort aan de buitenkant

Toegang geweigerd! De Sharkoon Backpack heeft een verborgen vak in het rugpand waar je belangrijke documenten of contant geld in kan opbergen. Als je de rugzak op je rug draagt, wordt het vak verborgen en kan niemand er meer bij.

Duurzaam en prettig te dragen.
Het buitenmateriaal van de Sharkoon Backpack bestaat uit robuust 600D-polyester dat bestand is tegen oppervlakkige krassen en tegelijkertijd waterafstotend is. Hierdoor wordt de inhoud van de rugzak beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals lichte buien en andere nattigheid. Voor een optimaal draagcomfort zijn het rugpand en de schouderbanden gevoerd, en de perforatie zorgt voor ventilatie.

Mobiel comfort.
Om de rugzak elke dag weer optimaal te kunnen gebruiken, is de Sharkoon Backpack voorzien van een speciaal vakje in de linkerschouderband voor muntjes en kaarten, en een ander vak aan de bovenkant voor een snelle toegang tot grotere spullen. Een reflecterende streep zorgt voor een betere zichtbaarheid in het donker. En als je ook nog bagage mee moet nemen, dan kan de rugzak met de trolleybevestiging eenvoudig aan het telescopische handvat van trolleytassen en koffers worden bevestigd.

Producteigenschappen Sharkoon Rugzak

Kenmerken

Soort
Rugtas
Handgreep
Schouderband
Ruimte voor tablet

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Materiaal
Polyester

Gewicht en omvang

Breedte
320 mm
Diepte
110 mm
Hoogte
450 mm
Gewicht
627 g
Volume
16 l

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon Rugzak

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.