Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SanDisk Ixpand Wireless Charger Pad 15W

218506
SanDisk Ixpand Wireless Charger Pad 15W | SDIZB0N-000G-GNCNNSanDisk Ixpand Wireless Charger Pad 15W | SDIZB0N-000G-GNCNNSanDisk Ixpand Wireless Charger Pad 15W | SDIZB0N-000G-GNCNN
Beoordeling
Artikelnummer218506
FabrikantcodeSDIZB0N-000G-GNCNN
EAN code0619659185183
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De kwaliteit van je oplader is van belang. Kies voor de snelle en betrouwbare Ixpand® 15 W-opladerpad van SanDisk®, een wereldwijd vertrouwd merk. Levert tot 15 W stroom voor snel opladen bij gebruik met een 24 W QC 3.0 voedingsadapter (voedingsadapter niet meegeleverd; moet apart worden aangeschaft).--;Snel opladen van een merk waarop je vertrouwt;-Heb je genoeg van trage en onbetrouwbare draadloze opladers? Kies voor een eersteklas ervaring met de Ixpand® 15 W oplader pad van SanDisk®, een wereldwijd vertrouwd merk. Levert tot 15 W stroom voor snel opladen bij gebruik met een 24 W QC 3.0 voedingsadapter (voedingsadapter niet meegeleverd; moet apart worden aangeschaft).--;USB-CT-kabel inbegrepen;-Wordt geleverd met een 4,5 ft (1,5 m) USB Type-C-kabel.--;Slipvaste greep;-De basis bevat een ring van zacht rubber om te voorkomen dat telefoons wegglippen.--;Ontworpen om bescherming te bieden;-Temperatuurregeling, detectie van vreemde voorwerpen en adaptief opladen helpen je de accu van je telefoon te beschermen.--;Geschikt voor telefoonhoezen;-Laadt op dwars door hoezen van rubber/plastic/TPU die minder dan 5 mm dik zijn heen. (Opmerking: magnetische of metalen elementen of kaarten verhinderen het opladen.)--;Werkt met telefoons en accessoires die compatibel zijn met Qi;-Compatibel met AirPods Pro, iPhone 8 en hoger, Samsung Galaxy S7 en hoger, Samsung Galaxy Note 5 en hoger en andere telefoons die compatibel zijn met Qi.

Producteigenschappen SanDisk Ixpand Wireless Charger Pad 15W

Kenmerken

Lengte snoer
1.50 m

Energie

Draadloos opladen
Maximaal vermogen
15 W
Type stroombron
AC

Gewicht en omvang

Hoogte
100 mm
Diepte
100 mm
Breedte
13.5 mm

Design

Kleur
Wit

Aansluitingen

Aantal USB-C poorten
1

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
USB type-C

Gerelateerde artikelgroepen SanDisk Ixpand Wireless Charger Pad 15W

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.