Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ducky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano

224853
Ducky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano | DMFE20O-OAZPA7GDucky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano | DMFE20O-OAZPA7GDucky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano | DMFE20O-OAZPA7GDucky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano | DMFE20O-OAZPA7GDucky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano | DMFE20O-OAZPA7G
Beoordeling
Artikelnummer224853
FabrikantcodeDMFE20O-OAZPA7G
EAN code4710578304542
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 86,00

€ 71,07 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Lichtgewicht ontwerp ontmoet ontwerp en structurele integriteit: laat u niet voor de gek houden door het gewicht van 65 gram, deze Ducky Feather Gaming muis heeft veel onder de motorkap verpakt en is allemaal verpakt in een slanke maar structureel indrukwekkende vormfactor.

Clicky Huano 50M microschakelaars: deze schakelaars reageren zeer goed met een dichte maar bevredigende klik met een diepe klik en een snelle rebound. Deze schakelaars worden beoordeeld op 50 miljoen klikken.

PixART PMW3389DM-sensor: de Pixart-sensor van het hoogste niveau op de markt biedt pixel-perfecte tracking zonder muisversnelling zonder spin-outs, instelbare maximale pollingsnelheid van 1000 Hz, minder dan 2 mm opstijgafstand die ook instelbaar is.

Exclusieve trekontlasting: om de prestaties en betrouwbaarheid van de paracord-kabel te verbeteren, heeft de Ducky Feather een trekontlasting met een hoekverstelling van 7,91 graden om de kabel van het oppervlak te tillen om slepen en rafelen aanzienlijk te verminderen.

ECHT tweehandig ontwerp: in tegenstelling tot andere muizen die beweren een tweehandig ontwerp te hebben, is de Ducky Feather een echt tweehandig ontwerp met twee extra knoppen aan de rechterkant van de muis. Deze knoppen zijn standaard gedeactiveerd om onbedoeld klikken te voorkomen.

Producteigenschappen Ducky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano

Kenmerken

Kleur
Zwart
Vormfactor
Tweehandig

Design

Verlichting

Prestatie

Bedoeld voor
Gamen

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A
Snoerlengte
1.80 m
Aantal knoppen
7

Energie

Stroombron
Kabel

Gewicht en omvang

Breedte
124 mm
Diepte
59 mm
Hoogte
36 mm
Gewicht
65 gram

Muis kenmerken

Bewegingsdetectietechnologie
Optisch
Aantal scroll wheels
1
Bewegingsresolutie
16000 dpi

Gerelateerde artikelgroepen Ducky Feather Gaming Muis, ARGB, Huano

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.