Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Jawbone UP Move + Strap Zwart Burst/Onyx

473091
Jawbone UP Move + Strap Zwart Burst/Onyx | 1529884EG722813Jawbone UP Move + Strap Zwart Burst/Onyx | 1529884EG722813Jawbone UP Move + Strap Zwart Burst/Onyx | 1529884EG722813Jawbone UP Move + Strap Zwart Burst/Onyx | 1529884EG722813
Beoordeling
Artikelnummer473091
Fabrikantcode1529884EG722813
EAN code0847912022054
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 1,95 (bij vooruitbetaling in NL)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar
De kleine en kleurrijke Jawbone UP Move wordt snel een deel van je leven! Het is een activiteit tracker en een slaap tracker waarvan je de gegevens kan uitlezen in de app Smart Coach. Samen met het UP Move en Smart Coach team maak je het leven evenwichtiger en gemakkelijker dan ooit!


Draag hem op jouw manier
Het hart van de UP Move bevindt zich in de kleine getextureerde schijf. Je kunt hem in een clip steken en op je kleding dragen. Of je kunt hem op een polsbandje klikken en om je pols dragen. De keuze is aan jou. En met eindeloze kleurencombinaties van UP Move kan dit wel eens onze meest veelzijdige meter ooit zijn.


Bekijk de lampjes
UP Move is voorzien van een erg handig led-scherm zodat je weet wanneer de meter actief is of in de slaapstand staat. De meter toont je zelfs je vooruitgang ten opzichte van je doelen en geeft ook de tijd aan! Het scherm verdwijnt wanneer je het niet nodig hebt, waardoor je die elegante vormgegeven look behoud.


Activiteiten registreren
Het bijhouden van activiteiten is een intelligente manier om te weten hoeveel je wandelt en beweegt. Het is de basis om het gewenste aantal verbrande calorieën voor het verliezen van gewicht of om het even welk ander doel te begrijpen.


Slaap bijhouden
Een goede nachtrust zorgt dat je fysiek opgefrist en mentaal sterk wakker wordt. De UP Move-sensoren houden je slaap bij en Smart Coach splitst dit verder op in periodes dat je wakker bent en in je lichte en diepe slaap. Ontdek wat dit betekent en hoe dit allemaal in evenwicht te houden.


Smart Coach
Hier gaat de magie schuil. Het is een persoonlijke trainer die je kent als een vriend. Smart Coach moedigt je aan om doordachte gezonde keuzes te maken en helpt je gaandeweg. Het grootste voordeel is hoe meer je jouw UP Move-polsbandje draagt, hoe meer je advies op maat zal zijn.


Links met betrekking tot Jawbone UP Move + Strap Zwart Burst/Onyx

.   https://jawbone.com/fitness-tracker/upmove


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.