Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TrueCam A7s Car DashCam

475494
Beoordeling
Artikelnummer475494
FabrikantcodeTRUECAMA7S
EAN code8594175350562
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Bijzonderheden:

Èþ Full HD-resolutie van 2304x1080 (1296p) bij 30 fps of 2560x1080 (superbreedbeeld)
Èþ GPS-module
Èþ Flitspaalmelder met regelmatige updates
Èþ 2,7" (6,8 cm) display

Beschrijving

GPS-module:
De GPS-module, waarmee de camera TrueCam A7 is uitgerust, biedt veel functies die nog meer details over uw rit leveren. Dankzij GPS herkent de camera de route en de snelheid van de rit. In de camera-instellingen kunt u kiezen of u de afbeelding van de snelheid direct in de opgenomen video of alleen in de SW-applicatie wilt zien. Dankzij deze gegevens kunt u de complete route in Google Maps weergeven.

Flitspaalmelder:
De camera TrueCam A7 is uitgerust met een functie die waarschuwt voor stationaire flitspalen, trajectflitsers, stoplichtflitsers en andere gevaarlijke plaatsen waar wordt aanbevolen om extra voorzichtigheid te betrachten. Onze databases bevatten meer dan 33.000 plaatsen in 36 Europese landen en Rusland. Met gesproken aanwijzingen wordt de chauffeur op het gevaar of op overschrijding van de toegestane snelheid gewezen. De database is zeer nauwkeurig, updates voor TrueCam-gebruikers zijn gratis.

Plug & Play / vastklikken en rijden maar:

Bij een dagelijks gebruik van de autocamera is het belangrijk dat hij voor aanvang van de rit moeiteloos kan worden aangebracht. Aangezien de camerahouder permanent in de auto aangesloten kan blijven, vervalt het aansluiten op het boordnet en het afstellen van de autocamera. U klikt de TrueCam autocamera gewoon vast in de houder en kunt wegrijden.

Loop-functie - oneindige lus:
Met de TrueCam autocamera's kunt u eindeloos opnemen. Zodra het geheugen vol is, begint de camera automatisch met het overschrijven van de oudste opnamen. De opname wordt nooit vanwege een vol geheugen onderbroken. U kunt tijdens de opname en ook naderhand afzonderlijke foto's en video-opnamen tegen overschrijven beveiligen. Zo blijven deze permanent tegen overschrijven beveiligd.

G-sensor:
De G-sensor, ook wel versnellingssensor of accelerometer genoemd, in de TrueCam autocamera is een sensor die zijn versnelling op drie assen meet. Dat wil zeggen: als er een noodstop of ongeval plaatsvindt, ontstaan er krachten die de G-sensor waarneemt. De opname wordt automatisch permanent opgeslagen en tegen overschrijven beveiligd. Aan de hand van deze grafisch weergegeven gegevens kan precies worden bepaald waar de krachten vandaan kwamen en kan de toedracht van het ongeval of de verkeerssituatie samen met de desbetreffende video-opname worden opgehelderd. (bijv.kop-staartbotsingen of bij botsingen van de zijkant)

Blokkeren van video's met « «n druk op de toets:
Als u een opname wilt opslaan, volstaat « «n druk op de blokkeertoets om de opname permanent tegen overschrijven te beveiligen. U kunt de toets op elk moment tijdens de opname of bij het naderhand bekijken indrukken om belangrijke opnamen tegen overschrijven te beveiligen. Zo kunt u al vooraf tijdens de opname video's selecteren om te archiveren. Video's en foto's kunnen op elk moment worden gedeblokkeerd en handmatig worden verwijderd.

LCD-display:
Het overzichtelijke 2,7" LCD-display maakt de bediening van de TrueCam autocamera aangenaam en eenvoudig. Of u nu aan het opnemen bent of de gemaakte opnamen bekijkt, het display garandeert een uitstekend overzicht. Het menu van de camera is in verschillende talen (o.a. Engels, Duits, Frans) intu tief en gebruiksvriendelijk gestructureerd.

Bewegingsherkenning:
De autocamera's TrueCam bewaken uw auto ook tijdens uw afwezigheid. Als de sensor een beweging registreert, begint de camera een opname te maken. Als iemand op een parkeerplaats tegen uw auto rijdt of hem op een andere wijze beschadigt, heeft u alles in de hoogste kwaliteit opgenomen. U heet dan een duidelijk bewijs in handen met alle details zoals kenteken of het gezicht van de dader, en dat alles in Full HD.

Night vision:
Opnamen bij slechte lichtomstandigheden, bijvoorbeeld bij schemering of 's nachts, zijn geen probleem voor de TrueCam autocamera's. De uitstekende optiek met een hoge lichtsterkte is zo ingesteld dat ze ook 's nachts overzichtelijke opnamen van hoge kwaliteit garandeert. De TrueCam A7 maakt zeer goede nachtopnamen.

Samenwerking met Google Maps:
De autocamera TrueCam A7 maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke diensten van de applicatie Google Maps. Dankzij deze diensten kunt u eenvoudig een overzicht van het verloop van uw reis krijgen. Als u vaker over grote afstanden reist, kunt u op basis van de opname een goed beeld krijgen van de snelheid en de lengte van uw reizen. U kunt uw reizen ook met terugwerkende kracht analyseren. Deze functie wordt vooral door sportieve en beroepschauffeurs gewaardeerd.

Functie HDR:
De functie HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat uw camera ook moeilijke contrastopnamen kan maken. Typische voorbeelden van zulke qua licht niet uitgebalanceerde plaatsen kunnen contrasten tussen licht en schaduw of nachtelijke opnamen van de weg met de lichten van tegemoetkomende auto's zijn. De functie HDR garandeert ook in deze situaties dat de opnamen van de hoogste kwaliteit zijn.

Uitvoering

Èþ 5 MP fotoresolutie
Èþ Maximale Full HD-resolutie van 2304x1080 (1296p) bij 30 fps of 2560x1080 (superbreedbeeld)
Èþ GPS-module
Èþ Flitspaalmelder met regelmatige updates
Èþ HDR-functie (High Dynamic Range)
Èþ Ge ntegreerde bewegingsmelder met opnamefunctie
Èþ Samenwerking met Google Maps
Èþ 130-ª groothoeklens
Èþ G-krachtsensor
Èþ Met botsingsherkenning en automatische opnamefunctie
Èþ Inclusief professionele GPS-videosoftware voor Windows
Èþ Loop recording & beveiliging van geselecteerde opnamen
Èþ Eenvoudige bediening dankzij groot LC-display

HDMI-aansluiting

Meegeleverd

Èþ 1 x autocamera / dashcam TrueCam A7
Èþ 1 x GPS-module met ge ntegreerde flitspaalmelder
Èþ 1 x autolader/USB-kabel
Èþ Zuignaphouder
Èþ TrueCam opzetstuk (DVR Mount)
Èþ 3M-kleefpad
Èþ HDMI-kabel
Èþ Beschermtas
Èþ Software-CD
Èþ Gebruiksaanwijzing.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.