Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Turtle Beach Recon 150 - Gaming Headset

476357
Beoordeling
Artikelnummer476357
FabrikantcodeTBS-3320-02
EAN code0731855033201
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De TURTLE BEACH® RECON 150 gamingheadset voor PlayStation®4 biedt ongeëvenaard geluid via eersteklas 50 mm-speakers over het oor, terwijl de verwijderbare sterk gevoelige microfoon kristalheldere chat levert.

De RECON 150 is ook voorzien van met stof omwikkelde oorkussens voor betere ventilatie, een met leer omwikkelde hoofdband voor extra comfort en handige in de kabel verwerkte bediening voor hoofdvolume en microfoondemping.

Robuust en comfortabel ontwerp
De RECON 150 heeft een dik, robuust en sterk frame, net als de XO FOUR STEALTH, met een stijlvolle met leer omwikkelde hoofdband en ventilerende met stof omwikkelde oorkussens voor urenlang (of dagenlang) gamen. Daarnaast kun je de oorschelpen inklappen als je ze niet gebruikt.

50 mm-speakers van topkwaliteit
Je hoort elke heldere hoge toon en donderende lage met deze grote 50 mm-speakers over het oor.

Kristalheldere chat
Gebruik de sterk gevoelige en verstelbare microfoon voor chatten in games en online, en verwijder deze weer als je films kijkt of naar muziek luistert.

Handige in de kabel geïntegreerde bediening
Met de handige in de kabel geïntegreerde bediening van de RECON 150 heb je het mastervolume en de microfoondemping binnen handbereik.

Veelzijdige compatibiliteit
Werkt prima met PlayStation®4 en Xbox One-controllers met 3,5 mm-aansluiting, evenals met PC, Mac en mobiele apparaten/tablets met een 3,5 mm-aansluiting. Voor oudere Xbox One-controllers is de audiocontroller voor headsets vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

Verpakkingsinhoud:
TURTLE BEACH® RECON 150
gamingheadset
Verwijderbare microfoon
Snelstartgids
Splitter kabel voor PC
Turtle Beach-sticker

Gerelateerde artikelgroepen Turtle Beach Recon 150 - Gaming Headset

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.