Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9

477690
Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 | 920-008440Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 | 920-008440Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 | 920-008440Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 | 920-008440Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 | 920-008440Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 | 920-008440Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 | 920-008440
Beoordeling
Artikelnummer477690
Fabrikantcode920-008440
EAN code5099206071339
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9 biedt jouw iPad Pro de ultieme pro-ervaring. Met de vier verschillende standen profiteert je van ongekende flexibiliteit en met de connector wordt jouw toetsenbord meteen gevoed.

Maak gebruik van 4 flexibele standen en gebruik jouw iPad Pro dag en nacht dankzij de verlichte toetsen. De toetsen zijn bovendien van een normaal formaat waardoor je de type-ervaring hebt van een laptop. Plaats jouw iPad Pro in de connector en jouw toetsenbord is meteen klaar voor gebruik, geen batterijen nodig! Naast een goede bescherming, biedt de Slim Combo van Logitech productiviteit een ongelofelijk slank ontwerp en nog veel meer.

Vier flexibele standen
Er is een juiste hoek voor elke situatie, en die is niet altijd 90 graden. Dankzij twee soepele microscharnieren kun je de hoek van Slim Combo nauwkeurig bepalen binnen een bereik van 50 graden en blijft iPad Pro perfect op zijn plaats. De Logitech Slim Combo is verbluffend veelzijdig dankzij de vier gebruiksstanden: typen, kijken, video en lezen.
Wanneer je niet hoeft te typen, maak je het toetsenbord los en kun je ongehinderd genieten van het prachtige iPad Pro scherm.
Krijg je een oproep? Zet dan de Slim Combo gewoon in de staande stand voor een hands-free video-ervaring met minder op de achtergrond en meer op de voorgrond.
Als je zin hebt om te lezen, gebruik je de minimalistische draagbare modus om een idee te schetsen of ontspannen een artikel of e-book te lezen.

Thuisbasis voor de Apple Pencil
Apple Pencil voegt nieuwe creatieve mogelijkheden aan iPad Pro toe en met de houder van Slim Combo is Apple Pencil altijd binnen handbereik. Schuif jouw Apple Pencil in de houder, zodat Apple Pencil nooit kwijtraakt of in de weg zit.

De type-ervaring van een laptop
Typ e-mails of een heel boek op een toetsenbord van normaal formaat met ruim geplaatste holle toetsen. Dankzij de drie aanpasbare niveaus achtergrondverlichting blijft u altijd productief, zelfs bij weinig licht. Verlichte toetsen van normaal formaat, slimme OS-sneltoetsen en de type-ervaring van een laptop op iPad Pro.

Snelle verbinding via connector
De Logitech Slim Combo wordt met de iPad Pro verbonden via een fysieke connector, zodat je jouw toetsenbord nooit meer hoeft te koppelen. Klik jouw Device in de houder en begin te typen. Maak het toetsenbord los als je klaar bent.

Nooit meer opladen
Slim Combo is speciaal ontworpen voor de 12.9-inch en 10.5-inch iPad Pro. Het toetsenbord heeft geen oplaadkabels, batterijen of knipperende indicator, maar wordt rechtstreeks gevoed door iPad Pro. Het toetsenbord gebruikt weinig energie: 0,3%-2,3% batterijvermogen van iPad Pro voor elk uur dat je typt. De firmware van jouw toetsenbord wordt automatisch bijgewerkt via de connector.

Producteigenschappen Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9

Auto Wake/Sleep
Standaard

Beeldscherm

Formaat scherm (max.)
12.9 "

Kenmerken

Compatible met
iPad Pro
Type Case
Folioblad

Gerelateerde artikelgroepen Logitech Slim Combo - iPad Pro 12.9

Tablets
Klik hier voor Tablets
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.