Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Amazon Echo Show Smart Home zwart DE

478589
Beoordeling
Artikelnummer478589
Fabrikantcode5S01-00F
EAN code0841667124889
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Amazon Echo Show, een slimme speaker met een ingebouwd scherm en camera. Het is een slim apparaat voor in huis waar de virtuele assistent Alexa in verwerkt zit, die van alles voor jou kan doen.

Het is een slim apparaat voor in huis: een uitgebreide versie van de Echo-speaker, maar dan inclusief een 7 inch touchscreen.Ook is er een camera boven het scherm gemonteerd. De speaker onder het scherm geeft subliem kwaliteit geluid weer. Ook kun je met het apparaat bellen, wanneer je de Echo- of Alexa-app op je telefoon hebt staan, als extra is nu de video-bel optie. Uiteraard is de Echo Show ook met Alexa aan te sturen met behulp van je stem. Nu kan de Echo je ook niet alleen meer dingen vertellen, het apparaat kan je ook direct dingen laten zien die je hebt opgezocht.

Daarnaast kun je de Amazon Echo Show koppelen aan slimme camera's, zoals de Ring en Arlo. Zo kun je via de Echo Show jouw huis in de gaten houden.

Amazon Echo Show.
Kleur van het product: Zwart.
Audio-uitgangskanalen: 2.0 kanalen.
Wi-Fi-standaarden: IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n.
Breedte: 187 mm,
Diepte: 90 mm,
Hoogte: 187 mm.
Meegeleverde kabels: AC

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.