Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Retro tv games plug & play + 200 games

479918
Retro tv games plug & play + 200 games | OR-MINTVGAMERetro tv games plug & play + 200 games | OR-MINTVGAMERetro tv games plug & play + 200 games | OR-MINTVGAME
Beoordeling
Artikelnummer479918
FabrikantcodeOR-MINTVGAME
EAN code5060407523651
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 30,00

€ 24,79 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Plug en speel je weg terug naar de toekomst met de Retro TV Games Controller.

Deze handheld-controller ziet eruit en voelt aan als de gamecontrollers die we aanbaden in de jaren 80, maar past toch direct in je moderne tv voor een spelervaring waar we toen alleen maar van konden dromen. Deze compacte en ultradraagbare retro controller is perfect voor het hele gezin. Je zult verdwalen in eindeloze uren van actie en plezier, met een reeks schiet-, arcade-, puzzel- en sportgames.

Sluit de Retro TV Games Controller aan op je televisie en klaar om je vingers klaar te maken met de geïntegreerde mini-joystick en de A, B-knoppen. Zodra u bent aangesloten, bent u helemaal klaar voor een nostalgische gamesessie met de 200 krachtige retro gaming-bibliotheek.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.