Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Super Lucky's Tale Xbox One

480010
Super Lucky's Tale Xbox One | FTP-00013Super Lucky's Tale Xbox One | FTP-00013
Beoordeling
Artikelnummer480010
FabrikantcodeFTP-00013
EAN code0889842216417
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ga met Lucky mee op zijn spannende reis door het Boek der Eeuwen, een magisch artefact dat deuren opent naar verbazingwekkende werelden. Ontmoet nieuwe vrienden, verken spannende landen en vind de ontbrekende pagina's terug van de kwaadaardige tovenaar Jinx en zijn schurkachtige familie, de gevreesde Kitty Litter.

• Met een enorme verscheidenheid aan gameplay, van uitgebreide 3D-hubs tot verhaalgebaseerde avontuurniveaus, 2D side-scrolling-uitdagingen, belonende minigames, hersenkrakende puzzels en spannende eindbaasgevechten.

• Duizenden verzamelobjecten om te verzamelen, talloze belonende geheimen om te ontdekken, een cast van gedenkwaardige personages en een hele garderobe met kostuums voor de stijlvolle avonturier.

• Ontworpen om spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus te verrassen en uit te dagen.

• Een complete heruitvinding van het originele Super Lucky's Tale, met opnieuw ontworpen en nieuwe levels, een volledig draaibare camera, strakkere bewegingscontrole en ingrijpende herzieningen van bijna elk ander aspect, inclusief het verhaal, de film, de muziek en meer.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.