Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel

480447
Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel | 22523Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel | 22523Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel | 22523Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel | 22523Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel | 22523Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel | 22523Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel | 22523
Beoordeling
Artikelnummer480447
Fabrikantcode22523
EAN code8713439225235
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de gaming tafel van Trust kun jij al je gaming gear in de spotlights zetten. Als je aan deze tafel zit, ben je klaar voor elke battle!

Stabiele en robuuste gamingtafel
Zet uw pc en randapparatuur in de spotlights met de Trust GXT 711 Dominus-gamingtafel. Als u aan deze tafel zit, hebt u een optimaal oppervlak met eigenschappen die alle gamers zullen waarderen.

Aan de top
De Dominus heeft een hoogwaardige PU-coating op het bovenblad. Het oppervlak met subtiele textuur zorgt ervoor dat uw muis optimaal functioneert. Elke kleine muisbeweging wordt perfect omgezet in een cursorbeweging. Er passen met gemak twee monitoren op de tafel van 115 cm, zodat u op het ene scherm op volledige weergave kunt gamen en op het andere strategieën kunt opzoeken of uw chats in de gaten kunt houden.

Hard als staal
Het stalen frame met hoogwaardig MDF-bureaublad van 18 mm heeft in hoogte verstelbare poten voor een perfecte ergonomische afstelling. De afgeronde rand zorgt ervoor dat u uw polsen en onderarmen optimaal op het bureau kunt plaatsen voor eindeloze comfort. Dat is nog niet alles. Het bureau wordt met een optionele headset en bekerhouder geleverd, zodat u altijd een schoon en georganiseerd bureau hebt. Ga lekker zitten voor een lange gamesessie. U hebt alles wat u nodig hebt.

Optimaal gebruiksgemak
De gamingtafel is eenvoudig in elkaar te zetten, zodat u direct kunt beginnen met gamen. Het stalen frame kan zelfs worden aangepast met de twee inbegrepen stickers. Kies egaal rood of junglecamouflage voor een unieke gaminginstallatie! Het kabelsysteem zorgt ervoor dat uw bureau niet vol ligt met kabels voor een strakke game-uitstraling.

Eigenschappen
 Gamingtafel met hoogwaardige PU-coating op het bovenblad
 Ergonomische, schuine voorrand voor comfortabele plaatsing van polsen en onderarmen
 Blad van 116 cm breed met een subtiele textuur en genoeg plaats voor 2 beeldschermen
 Stalen frame, hoogwaardig bureaublad van 18 mm en in hoogte verstelbare poten
 Kabelsysteem waarin kabels kunnen worden gebundeld en uit het zicht opgeborgen
 In een handomdraai gemonteerd, zodat u direct kunt beginnen met gamen
 Totale afmeting 75x116x76 cm

Gerelateerde artikelgroepen Trust GXT 711, Dominus Gaming Tafel

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 
Game stoelen
Klik hier voor Game stoelen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.