Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!Box 6820 LTE Edition Intern.

481794
AVM FRITZ!Box 6820 LTE Edition Intern. | 20002843AVM FRITZ!Box 6820 LTE Edition Intern. | 20002843AVM FRITZ!Box 6820 LTE Edition Intern. | 20002843
Beoordeling
Artikelnummer481794
Fabrikantcode20002843
EAN code4023125028434
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De AVM FRITZ!Box 6820 LTE Edition International biedt supersnel internet via het mobiele netwerk en ondersteunt de draadloze technologieën LTE (4G) en UMTS (3G). De makkelijk hanteerbare FRITZ!Box 6820 LTE is geschikt om zowel thuis als onderweg te gebruiken, omdat de gebruiker niet gebonden is aan een aansluitpunt, zoals bij DSL of kabel het geval is. Snel internet via het LTE-netwerk, korte reactietijden en krachtig WiFi N met tot 450 Mbit/s maken van de FRITZ!Box 6820 LTE een krachtpatser voor mobiel internet.

Snel internet thuis en op reis
Het apparaat werkt op vijf LTE (4G)-banden en twee UMTS (3G)-banden en ondersteunt roaming, zodat gebruikers altijd toegang tot internet hebben - zelfs als de FRITZ!Box zich niet in de radiocel bevindt van de contractaanbieder. Zo maakt de FRITZ!Box altijd snel mobiel internet mogelijk, zelfs wanneer u in heel Europa reist.

Maximale flexibiliteit voor optimale ontvangst
Afhankelijk van de beschikbaarheid van het netwerk schakelt de FRITZ!Box 6820 LTE flexibel tussen het LTE- en het UMTS-net. Ook het design van de FRITZ!Box 6820 LTE is afgestemd op optimale ontvangst en mobiliteit. De behuizing staat rechtop om het ontvangstvermogen verder te verbeteren. De eenvoudig te hanteren FRITZ!Box 6820 LTE kan bijna overal worden opgesteld en gemakkelijk worden vervoerd.

Draadloos comfort met maximale veiligheid
Snel WiFi N met tot 450 Mbit/s en grote reikwijdte maakt draadloze verbindingen mogelijk in het hele thuisnetwerk. WiFi-apparaten zoals tablets, notebooks of smartphones kunnen heel gemakkelijk met een druk op de knop (WPS) met de FRITZ!Box 6820 LTE worden verbonden. En alle draadloze verbindingen zijn af fabriek veilig versleuteld met WPA2. Daarnaast is er een snelle gigabit LAN-poort beschikbaar om nog een netwerkapparaat aan te sluiten. Breedbandintensieve toepassingen zoals HD-streaming, online gaming of video on demand kunnen met topsnelheden worden gebruikt.

Altijd up-to-date met maximale veiligheid
AVM breidt het besturingssysteem van de FRITZ!Box - FRITZ!OS - voortdurend uit met nieuwe functies door middel van updates. Zo profiteert de gebruiker met de FRITZ!Box 6820 LTE van talrijke highlights. Deze omvatten WiFi-toegang voor gasten, WiFi-monitor, kinderslot, VPN, auto-update, MyFRITZ! en meer.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.