Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Avision FB5000 A3

481824
Avision FB5000 A3 | BT-1007BAvision FB5000 A3 | BT-1007B
Beoordeling
Artikelnummer481824
FabrikantcodeBT-1007B
EAN code4719868532740
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 510,00

€ 421,49 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De FB5000 is Avision's volgende generatie A3 flatbedscanners. Gebaseerd op CIS ( Contact Image Sensor ) technologie, is de scanner veel slanker in vergelijking met de traditionele scanner met CCD ontwerp.

De slanke FB5000 kan tot A3-formaat scannen en is daardoor perfect geschikt voor het scannen van complete boekspreads, twee pagina's op briefformaat (tegelijkertijd), tijdschriften op groot formaat, documenten op Legal-formaat, foto's en nog veel meer, allemaal in briljante kleuren.

Bovendien is de scanner uitgerust met de handige functie voor het bijsnijden van meerdere afbeeldingen. Met deze functie kunnen documenten van verschillende afmetingen, zoals foto's, ID-kaarten of visitekaartjes, op de flatbed worden geplaatst en kan de scanner in één enkele scan meerdere afbeeldingen bijsnijden en creëren volgens de oorspronkelijke afmetingen van de documenten.

Om het gebruiksgemak te vergroten, kunnen gebruikers met een handige, programmeerbare knopfunctie negen aangepaste functies instellen voor verschillende scanbehoeften. U kunt uw afbeelding bijvoorbeeld met één druk op de knop verzenden naar negen vooraf ingestelde bestemmingen, zoals printer, e-mail, map of softwareapplicatie voor fotobewerking in PDF-, TIFF-, JPEG-, GIF- of BMP-bestandsindeling.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.