Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin InvisiGlass iPhone 11 Pro Max

484215
Beoordeling
Artikelnummer484215
FabrikantcodeF8W941ZZ
EAN code0745883784820
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Belkin InvisiGlass iPhone 11 Pro Max beschermt uw telefoonscherm als geen andere screenprotector. Het hoogwaardige InvisiGlass Ultra-glas is via een chemisch proces geoptimaliseerd zodat het nog steviger is dan gehard glas. Hierdoor kan het uiterst nauwkeurig en dun gesneden worden voor een naadloze touchscreen-ervaring. Uit tests is gebleken dat de bovenlaag van deze screenprotector, met de hoogste score voor kraswerendheid, de best mogelijke bescherming tegen krassen biedt. Hierdoor blijft het scherm van uw iPhone werken zoals u gewend bent en er als nieuw uitzien.

Belkin maakt het verschil
• Al meer dan 35 jaar baanbrekende technologie en vernieuwingen
• Speciaal ontwikkeld voor uitstekende veerkracht, duurzaamheid en bescherming
• Grondig getest om een optimale aanraakgevoeligheid en visuele ervaring te kunnen bieden
• Uniek bevestigingsframe voor vrijwel foutloze bevestiging

Uitvoerig getest voor de ultieme bescherming
InvisiGlass Ultra-screenprotectors bieden superieure bescherming tegen schade die kan ontstaan bij dagelijks gebruik. Uit uitvoerige testen is gebleken dat ze bestand zijn tegen contact met harde, metalen voorwerpen als sleutels en munten, en bescherming bieden tegen schade door vallen en stoten. Ze hebben een potloodhardheid van 9H, de hoogste score voor kraswerendheid, voor de best mogelijke bescherming tegen krassen.

Naadloze touchscreen-ervaring
De InvisiGlass Ultra-screenprotector is met precisie uiterst dun gesneden zodat hij bijzonder gevoelig is voor druk. Dit in combinatie met de slimme samenstelling van het glas verzekert u ervan dat elke aanraking en beweging accuraat worden doorgegeven aan het onderliggende scherm voor een naadloze touchscreen-ervaring.

Producteigenschappen Belkin InvisiGlass iPhone 11 Pro Max

Type compatibiliteit
iPhone 11 Pro Max

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.