Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Trust MEZZA wireless desktop set US

487182
Trust MEZZA wireless desktop set US | 23185Trust MEZZA wireless desktop set US | 23185Trust MEZZA wireless desktop set US | 23185Trust MEZZA wireless desktop set US | 23185Trust MEZZA wireless desktop set US | 23185Trust MEZZA wireless desktop set US | 23185Trust MEZZA wireless desktop set US | 23185
Beoordeling
Artikelnummer487182
Fabrikantcode23185
EAN code8713439231854
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het draadloze Trust Mezza-toetsenbord met muis is dé set voor op kantoor of thuis. Sluit het toetsenbord en de muis aan via de draadloze ontvanger op uw laptop of pc en richt u op uw werk. Met de Mezza-set bent u verzekerd van optimaal en langdurig comfort tijdens uw werkzaamheden.

Speciale toetsen
Het Mezza-toetsenbord wordt geleverd inclusief cijferblok en heeft 25 multimediatoetsen met snelkoppelingen naar de meestgebruikte Windows-functies. Met deze toetsen kunt u met slechts één druk op een knop onder andere het volume aanpassen, naar het volgende nummer gaan of een zoekopdracht uitvoeren. De vlakke toetsen met zachte toetsaanslag zorgen voor een moeiteloze, comfortabele type-ervaring. En dat is nog niet alles: de opklapbare voetjes, indeling op volledige grote en handpalmsteun zorgen ervoor dat u ergonomisch kunt werken.

Ergonomisch gebruik
De set wordt geleverd inclusief een draadloze muis met een ergonomische duimsteun voor een stevige grip. De optische sensor (1000/1400/1800 dpi) en 2 duimknoppen voor vorige en volgende pagina in uw browser zorgen ervoor dat u uw dagelijkse werkzaamheden snel en nauwkeurig kunt uitvoeren.

Gerelateerde artikelgroepen Trust MEZZA wireless desktop set US

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Toetsenborden
Klik hier voor Toetsenborden
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
Game Toetsenborden
Klik hier voor Game Toetsenborden
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.