Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

PocketBook PocketBook InkPad X, Grijs

487320
PocketBook PocketBook InkPad X, Grijs | PB1040-J-WWPocketBook PocketBook InkPad X, Grijs | PB1040-J-WWPocketBook PocketBook InkPad X, Grijs | PB1040-J-WWPocketBook PocketBook InkPad X, Grijs | PB1040-J-WWPocketBook PocketBook InkPad X, Grijs | PB1040-J-WWPocketBook PocketBook InkPad X, Grijs | PB1040-J-WW
Beoordeling
Artikelnummer487320
FabrikantcodePB1040-J-WW
EAN code7640152095702
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De PocketBook InkPad X is een vlaggenschip-e-reader met een 10,3-inch scherm, ondersteuning voor audio en Bluetooth. Het apparaat is ook uitgerust met een intelligente SMARTlight, 32 GB intern geheugen en een krachtige dual-core processor. Het enorme 10,3-inch E Ink Carta Mobius-scherm is geschikt voor het lezen van alle inhoud en het speciale plastic substraat maakt het minder gevoelig voor mechanische schade in vergelijking met een traditioneel glazen scherm.

Audio & Bluetooth ondersteuning
Ondersteuning voor audiobestanden maakt de e-reader een echte uitkomst voor liefhebbers van audioboeken of het luisteren naar muziek tijdens het lezen. En dankzij Bluetooth luister je naar audio via een draadloze hoofdtelefoon.

Keuzevrijheid
Ingebouwd geheugen van 32 GB kan tot 15.000 boeken bevatten zonder illustraties in het EPUB-formaat (de werkelijke hoeveelheid inhoud hangt af van de grootte en kwaliteit van elk gedownload bestand). Het model ondersteunt 19 boek-, 4 grafische en 3 audioformaten, waardoor gebruikers echte keuzevrijheid hebben.

Producteigenschappen PocketBook PocketBook InkPad X, Grijs

Geheugen
3200 MB
Geheugenslot
Geen
Navigatieknoppen

Beeldscherm

Schermformaat
10.3 "
Resolutie
1404 x 1872 px
Touchscreen

Design

Verlichting

Geheugen

Intern geheugen
1 GB

Design

Kleur
Metallic grey

Kenmerken

Waterbestendig

Gewicht en omvang

Hoogte
249 mm
Breedte
173 mm
Diepte
8 mm
Gewicht
300 g

Netwerk

WiFi

Gerelateerde artikelgroepen PocketBook PocketBook InkPad X, Grijs

Ebook Accessoires
Klik hier voor Ebook Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.