Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Huawei M5 Lite 10" Grijs

489198
Huawei M5 Lite 10" Grijs | 53010DHXHuawei M5 Lite 10" Grijs | 53010DHXHuawei M5 Lite 10" Grijs | 53010DHXHuawei M5 Lite 10" Grijs | 53010DHX
Beoordeling
Artikelnummer489198
Fabrikantcode53010DHX
EAN code6901443250882
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De HUAWEI MediaPad M5 lite beschikt over een schitterend 10,1-inch 1080p scherm, zodat je niets mist tijdens het kijken van je favoriete films of het spelen van games. Voor een nog betere kijkervaring verbetert de HUAWEI ClariVu technologie de helderheid van het beeldscherm.

Krachtige speakers met een afgestemd geluid
Samen met Harman Kardon® werd een systeem met vier stereospeakers ontwikkeld voor een nauwkeurig afgestemd geluid als in een concertzaal, met meer bassen en minder vervorming.Onderga het meest geweldige geluid in alles wat je doet. De HUAWEI Histen 5.0 stereo-audio levert rijke soundscapes dat zorgt voor een meerlagig en doordringend 3D Surround Sound.

Efficiënt ontworpen voor jouw inspiratie
Huawei mediapad m5 lite showing m-pen functions
De speciaal ontworpen HUAWEI M-Pen lite Stylus is een uitbreiding van je verbeelding. De HUAWEI M-Pen lite Stylus heeft een geavanceerde drukgevoeligheid van 2 048 lagen, waarmee je op natuurlijke wijze notities maakt en memo's schrijft.

Snel opladen en lange batterijduur
In minder dan 2,9 uur is de HUAWEI MediaPad M5 lite volledig opgeladen. Met een 7 500 mAh (TYP) -batterij voldoet de HUAWEI MediaPad M5 lite volledig aan jouw entertainment- en gamingbehoeften. Wat je ook doet op een dag, de HUAWEI MediaPad M5 lite houdt het bij.

Verbeterd oogcomfort voor kinderen
De HUAWEI MediaPad M5 lite is ontworpen om het gezichtsvermogen van kinderen te beschermen en heeft een Eye Comfort modus die effectief schadelijk blauw licht vermindert. Ook zijn er notificaties wanneer de tablet te dicht op het gezicht van je kind is, of wanneer je kind al liggend aan het lezen is.

Producteigenschappen Huawei M5 Lite 10" Grijs

Beeldscherm

Grootte scherm
10.1 inch
Resolutie
1920 x 1200 px
Type aanraakscherm
Capacitive

Netwerk

WiFi
Bluetooth

Software

Besturingssysteem
Android

Navigatie

GPS

Gewicht en omvang

Gewicht
475.0 gram

Grafisch

Grafische chipset
ARM

Gerelateerde artikelgroepen Huawei M5 Lite 10" Grijs

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Tablet Hoesjes
Klik hier voor Tablet Hoesjes
 
Tablet Screenprotectors
Klik hier voor Tablet Screenprotectors
Tablet Standaards
Klik hier voor Tablet Standaards
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.