Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP Sprocket New Edition, Mobiele Fotopr

496491
Beoordeling
Artikelnummer496491
FabrikantcodeHPISPW
EAN code0192545379274
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Leg het moment vast en maak er een blijvende herinnering van, rechtstreeks vanaf uw smartphone. Deze Sprocket-printer maakt snel verbinding met je telefoon of tablet, zodat je onderweg je favoriete herinneringen kunt afdrukken. HP Sprocket-app vereist. Een beperkt aantal gebruikers kan tegelijk verbinding maken. Deel foto's in een oogwenk om de vreugde van elk moment opnieuw te beleven met uw dierbaren.

Verander momenten direct in herinneringen
Deze Sprocket-printer combineert een lichtgewicht ontwerp met een gebruiksvriendelijke interface zodat je in een oogwenk kunt printen. Met intuïtieve Bluetooth-connectiviteit kun je je Sprocket overal mee naartoe nemen, een afdruk vanaf je smartphone verzenden en je Sprocket direct wakker zien worden om je foto af te drukken.

Breng iedereen bij elkaar
Het plezier van het afdrukken van foto's is het delen van foto's met anderen, en geen enkele printer helpt u om het beter te doen. Pas de naam en LED-kleuren van je Sprocket aan om een ??persoonlijke ervaring voor iedereen te creëren. Geef je Sprocket een naam en pas de led-lichtkleur aan die oplicht wanneer je print.

Alles-in-één app voor bewerken en afdrukken
Met de HP Sprocket-app kun je je foto's aanpassen om gepersonaliseerde creaties te maken. Gebruik de app om af te drukken vanaf verbonden sociale media-accounts en uw filmrol. Doorbreek traditionele limieten met de HP Sprocket.

Producteigenschappen HP Sprocket New Edition, Mobiele Fotopr

Printresolutie
313x400 dpi
Invoer capaciteit
1 vel

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer
USB-aansluiting

Netwerk

LAN Aansluiting
WiFi

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.