Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Wlrs Controller Xbox Annivers

503484
Microsoft Wlrs Controller Xbox Annivers | QAU-00045Microsoft Wlrs Controller Xbox Annivers | QAU-00045Microsoft Wlrs Controller Xbox Annivers | QAU-00045
Beoordeling
Artikelnummer503484
FabrikantcodeQAU-00045
EAN code0889842765410
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Vier 20 jaar Xbox met de Xbox Wireless Controller 20th Anniversary Special Edition in klassiek zwart met groene accenten die teruggaan naar het begin, en nog veel meer.

Reis door de tijd
Reis door de tijd met de groene en doorschijnende zwarte controllerkleuren naar het moment waarop de originele, doorschijnend groene Xbox-console werd gelanceerd. Kijk door de doorschijnende zwarte bovenkant om zilveren interieurdetails te zien die 20 jaar Xbox-technologie vertegenwoordigen.

Vier het begin
Terugkijkend op het moment waarop de eerste groene X door een zwart veld barstte: de iconische, groene Xbox-knop, D-pad-highlights en backgrips vieren het begin terwijl ze vooruitkijken. Krijg tot 40 uur batterijduur.

Aangepaste toewijzing
Maak je eigen controller door de knoptoewijzing aan te passen met de Xbox Accessoires-app. Leg en deel content naadloos met de Share-knop en sluit een compatibele headset aan met de 3,5 mm audio-headsetaansluiting.

Blijf op het doel
Blijf op het doel met een hybride D-pad, getextureerde grip op de triggers, bumpers en achterkant van de behuizing. Maak verbinding via de USB-C-poort voor directe plug-and-play op console en pc. Ondersteuning voor AA-batterijen is aan de achterkant inbegrepen.

Producteigenschappen Microsoft Wlrs Controller Xbox Annivers

Processor

Type
Controller

Design

Wireless

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PlayStation 5
Geschikt voor Xbox Series X|S
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.