Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Marmitek IR Control8

525058
Beoordeling
Artikelnummer525058
Fabrikantcode09891
EAN code8717185628913
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Plaats uw A/V apparatuur in een gesloten kastje, tv meubel of zelfs in een andere ruimte. De IR ontvanger dient in het zicht van uw eigen afstandsbediening geïnstalleerd te worden. Met deze vernieuwde IR ontvanger kan dat zelfs in de directe omgeving van uw Flats Screen (Plasma, LCD of LED scherm). Plak de IR LED's op het voorpaneel van uw A/V apparatuur en werk de IR hoofd module netjes weg. Richt de afstandsbediening op de IR ontvanger om het gewenste commando (via de IR hoofd module) naar de IR LED's te sturen, deze zullen dit infrarood commando direct doorgeven aan de A/V apparatuur.

• Bedien al uw A/V apparaten die uit het zicht staan.
• Bedien 4 (max. 8) A/V apparaten achter gesloten kastdeurtjes (of zelfs vanuit een andere ruimte) met uw huidige afstandsbediening.
• Nieuwe storingsonderdrukking techniek voor gebruik in de buurt van Flat Screens (zoals Plasma, LCD en LED schermen), indirect zonlicht en spaarlampen.
• Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe IR code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten.
• Met de IR Control8 kunt u direct 4 apparaten bedienen. Met een Marmitek 'IRCP blinking 2 LED', een infrarood verlengingssnoertje, kunt u nogmaals 2x 2 apparaten extra aansluiten.
• Met uitzondering van de kleine IR ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen.

Gerelateerde artikelgroepen Marmitek IR Control8

Batterijen
Klik hier voor Batterijen
 
 

Links met betrekking tot Marmitek IR Control8

.   http://www.marmitek.com/nl/product-details/audio-video-at-home/overal-bedienen/b...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.