Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

535961
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse | 910-003823Logitech G602 Wireless Gaming Mouse | 910-003823Logitech G602 Wireless Gaming Mouse | 910-003823Logitech G602 Wireless Gaming Mouse | 910-003823
Beoordeling
Artikelnummer535961
Fabrikantcode910-003823
EAN code5099206047617
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Maakt een einde aan fabels over draadloos gamen

De Logitech G602 verlegt de grenzen van draadloos gamen met een batterijlevensduur tot 250 uur. Van de haarfijne precisie van exclusieve Delta Zero-sensortechnologie tot duurzame primaire schakelaars tot 11 programmeerbare knoppen, de Logitech G602 biedt echte gamingprestaties. Met de Logitech G602 als je onwankelbare bondgenoot sta je altijd bovenaan.

Uitstekende batterijlevensduur - Ongeëvenaarde kracht
Gamen in alle vertrouwen. De Logitech G602 zal je game na game niet teleurstellen met tot 250 uur vermogen in prestatiemodus. Dat is acht keer zoveel als de batterijlevensduur van andere draadloze gamingmuizen, allemaal zonder in te boeten op gamingsensor- en verbindingsprestaties. De Logitech G602 werkt op twee standaard AA-batterijen; verwijder eventueel een batterij om gewicht en balans aan te passen.



Draadloze gamingtechnologie - Weg met draden
De G602 biedt een vertragingsvrije ervaring via een draadloze 2.4 GHz verbinding met een rapportagesnelheid van 2 milliseconden. In tegenstelling tot Logitech Unifying-ontvangers die meerdere apparaten verbinden, gebruikt de G602 de volledige bandbreedte van een toegewezen USB-nano-ontvanger voor prestaties van gamingniveau met weinig vertraging. Plaats de nano-ontvanger voor optimale ontvangst met het meegeleverde verlengsnoer. Dankzij een handig opbergvakje in de batterijhouder kun je de nano-ontvanger veilig meenemen.

11 programmeerbare knoppen - Energie binnen handbereik
Behaal geweldige resultaten met de standaardconfiguratie direct uit de doos. Of pas de G602 aan je voorkeuren aan. Stel triggers via één knop in voor acties waarvoor je normaal gesproken in menu's moet graven. Breng push-to-talk communicatie binnen beter bereik. Verlaag dpi tijdelijk voor sluipschieten. Wijs gameopdrachten of macro's voor meerdere opdrachten opnieuw toe aan een van de 11 programmeerbare knoppen met optionele Logitech Gaming Software (LGS).* Sla een aangepast, ingebouwd profiel op voor gebruik met elke pc.

Delta ZeroT-sensortechnologie - Bespaar stroom zonder compromissen
De G602 is onze eerste draadloze gamingmuis met exclusieve Delta Zero-sensoroptimalisatie voor uiterst nauwkeurige cursorbesturing, plus optimalisatieprocedures die de batterijlevensduur verlengen. Of je nu over het scherm vliegt of inzoomt op één pixel, de sensor van 2500 dpi reageert accuraat op je handbewegingen. De led-sensor is ontworpen om verder te gaan dan simpele oog-handcoördinatie, waardoor je minder hoeft na te denken over het verplaatsen van je personage, het scherpstellen van je sniperlens, het selecteren van RTS-units of het richten van MOBA-skillshots.

Gevoeligheid veranderen tijdens de game - Razendsnelle acties
Maak de juiste bewegingen in elke gamesituatie. Dankzij twee handige knoppen kun je snel schakelen tussen tot vijf verschillende DPI-instellingen. Kies uit pixelprecies richten (250 DPI) of bliksemsnelle bewegingen (tot 2500 DPI) direct wanneer je ze nodig hebt. En wanneer je deze knoppen ingedrukt houdt, kun je met de opdracht voor DPI-verschuiving tijdelijk een lagere gevoeligheid gebruiken voor moeilijke FPS-precisieschoten; schakel direct terug naar hogere snelheden wanneer je de knoppen loslaat.

Prestatie-/duurzaamheidsmodus - Precies vermogen voor het karwei
De G602 biedt twee verschillende gebruiksmodi. Schakel naar de prestatiemodus en krijg een batterijlevensduur tot 250 uur zonder verlies van gamefuncties. Ben je niet aan het gamen? Schakel naar de duurzaamheidsmodus en verleng de batterijlevensduur nog meer, tot een verbluffende 1440 uur. De actieve modus wordt duidelijk weergegeven boven op de muis: blauw voor Prestatie, groen voor Duurzaamheid en knipperend cyaan wanneer de batterij bijna leeg is.

Intuïtief, comfortabel ontwerp - Goede looks zijn niet genoeg
Met een natuurlijk gevormde grip die is ontworpen voor optimaal comfort bij urenlang gebruik, blijf je in elk spel als langste overeind. Knoppen voor DPI-verschuiving liggen bij je wijsvinger. Zes individueel gevormde zijknoppen kunnen gemakkelijk op de tast worden herkend, klaar voor gebruik wanneer je ze nodig hebt. En antislipgrepen rond de zijkanten zorgen voor verbeterde controle, zelfs bij urenlange gamingsessies.

Uiterst duurzame constructie - Houdt het lang vol met nog een schepje erbovenop
Gamingcondities zijn een kwelling voor gewone muizen. G602 is ontworpen om dit te doorstaan. Bijgewerkte primaire mechanische microschakelaars gaan 20 miljoen muisklikken mee. De voetjes van polytetrafluoroethyleen met lage wrijving zijn getest om een verbazingwekkende 250 kilometer mee te gaan.


Gebruiksvriendelijke installatiesoftware - Eenvoudig een persoonlijk tintje
Gebruik de optionele Logitech Gaming Software (LGS) om de opdrachten perfect op je favoriete games af te stemmen. Dankzij instellingen die je eenvoudigweg versleept en neerzet, kun je knop- en trackprofielen voor al je games aanpassen. Je kunt ook vooraf geconfigureerde aanpassingen gebruiken met automatische gamedetectie.

Producteigenschappen Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
2500 dpi
Programmeerbare knoppen
11 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
182568 Logitech G613 Wireless Mechanical Gaming Keyboard 24 € 154,00
528595 WD Blue 1TB 7200rpm 64MB 24 € 59,00
534902 Logitech G35 Surround Sound Gaming Headset 24 € 135,00
535962 Logitech G640 Gaming Muismat 24 € 37,00
535963 Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad 24 € 49,00

Links met betrekking tot Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

.   http://gaming.logitech.com/nl-nl/product/g602-wireless-gaming-mouse


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.