Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sitecom WLR-5002

537654
Beoordeling
Artikelnummer537654
FabrikantcodeWLR-5002
EAN code8716502027798
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De volgende generatie Wi-Fi. Sitecom WLR-5002 WiFi Router AC750: een snelle draadloze AC-router met uitstekende snelheden op twee frequenties.

• 802.11ac: nieuwste Wi-Fi-technologie
• Draadloze snelheid : 300 Mbps 450 Mbps
• Simultaneous Dual-Band: gebruik 2 frequenties
• Bekabelde snelheid: 4 Gigabitpoorten (1000 Mbps)
• Goede draadloze dekking: 3 interne antennes
• 1 USB 2.0 poort

Met deze draadloze AC-router beschik je over een snel draadloos netwerk waarmee je internet, media en apparaten binnen je thuisnetwerk kunt delen. De router biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps op de frequentie van 2,4 GHz en tot 450 Mbps op de frequentie van 5 GHz. De router is uitgerust met vier gigabitpoorten voor een kabelsnelheid tot 1000 Mbps, de perfecte opstelling voor gameconsoles en desktop-pc's die voor zware toepassingen worden gebruikt.

Nieuwste Wi-Fi-technologie: 802.11ac
De router ondersteunt 802.11ac, de nieuwste generatie Wi-Fi-technologie waarmee je thuisnetwerk een heel nieuw niveau bereikt. De draadloze AC-router levert niet alleen de hoogste draadloze snelheden ooit, maar ook betere stabiliteit voor je Wi-Fi-verbinding. Het streamen van meerdere HD-films wordt eindelijk een adembenemende ervaring doordat video probleemloos en zonder hinderlijke onderbrekingen wordt afgespeeld.
Simultaneous Dualband
Met de Simultaneous Dualband-technologie kun je twee draadloze netwerken tegelijkertijd gebruiken. De standaardfrequentie van 2,4 GHz is ideaal voor wat lichtere toepassingen, zoals online-winkelen, e-mailen en internetbankieren, terwijl de minder drukke frequentie van 5 GHz perfect is voor zwaardere toepassingen, waaronder HD-streaming en online-gamen.

USB-Poort
De router is voorzien van een USB 2.0-poort voor aansluiting van een externe harde schijf, printer of webcam, zodat je het apparaat met alle gebruikers binnen het netwerk kunt delen.

Gebruiksgemak
De router wordt geleverd met wachtwoordbeveiliging en een apart vooringesteld WPA2-wachtwoord om je draadloze netwerk te beschermen. Met de gastnetwerkfunctie van de router kun je vrienden die op bezoek zijn veilige internettoegang bieden op beide draadloze frequenties, zonder dat je eigen bestanden toegankelijk zijn. Dankzij de twee OPS-knoppen (One-Push-Setup) is het eenvoudig om nieuwe apparaten aan te sluiten op beide frequenties. Kies eenvoudigweg met welk netwerk je verbinding wilt maken, druk op de bijbehorende knop op de router, vervolgens op het apparaat en klaar! Met de bijgeleverde basis kan de modemrouter staand of op het bureau worden geplaatst, of aan de muur worden gemonteerd.

Producteigenschappen Sitecom WLR-5002

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
750 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
3

Gerelateerde artikelgroepen Sitecom WLR-5002

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Sitecom WLR-5002

.   http://www.sitecom.com/nl/wi-fi-router-ac750/wlr-5002/p/1633


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.