Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Linksys LGS308P Smart Switch PoE

537759
Linksys LGS308P Smart Switch PoE | LGS308P-EULinksys LGS308P Smart Switch PoE | LGS308P-EU
Beoordeling
Artikelnummer537759
FabrikantcodeLGS308P-EU
EAN code4260184663842
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Linksys LGS308P Smart PoE Gigabit-switch is gemaakt met het oog op professioneel beheer, beveiliging, snelheid en servicekwaliteit en bieden daardoor een netwerk waarin uw bedrijf alle ruimte heeft om te groeien.

Quality of Service (QoS)
Dankzij de vele QoS-functies wordt verkeer op de juiste manier geprioriteerd, wat zorgt voor de best mogelijke gebruikerservaring voor realtime-toepassingen, zoals spraak en video. Bovendien biedt dit ruimte om grafische bestanden en video's die intensief gebruikmaken van de bandbreedte te uploaden en te downloaden. IGMP Snooping beperkt IP-multicastverkeer tot de poorten die dit verzoeken, waardoor de rest van het netwerk zo efficiënt mogelijk kan opereren.

Power over Ethernet Plus (PoE )
De Smart Switches van Linksys ondersteunen de nieuwste 802.3at (PoE )-standaarden en bieden tot twee maal zoveel stroomcapaciteit per Gigabit Ethernet-poort en zijn tegelijkertijd ook compatibel met de oudere 802.3af (PoE)-standaard. Power over Ethernet vermindert kosten voor elektrische bedrading, vereenvoudigt de installatie en ondersteunt netwerkapparaten, zoals IP-camera's en draadloze toegangspunten in optimale locaties binnen en buiten.

Netwerkbeveiliging
Ongeautoriseerde toegang tot het netwerk en bedrijfskritische gegevens blijft altijd een punt van aandacht. De Smart Switches van Linksys helpen het netwerk te beveiligen via poortverificatie en op MAC gebaseerde poortbeveiliging, waarbij clients zich moeten identificeren voordat er gegevens worden doorgegeven. Geavanceerde DHCP-snooping en IP-MAC-koppelingsfuncties zorgen voor netwerkintegriteit en helpen netwerkaanvallen voorkomen.

Uitbreiding van het netwerk
De Smart Switches van Linksys beschikken ook over functies waarmee u snel uw netwerk kunt uitbreiden. Meerdere hoge-bandbreedteverbindingen tussen switches verbeteren de beschikbaarheid en redundantie. Spanning Tree Protocol (STP)- en Storm Control-functies helpen geplande en onbedoelde kabellussen te beheren, zodat u vol vertrouwen een net van switches kunt bouwen en snel uw netwerk kunt uitbreiden om uw groeiende personeelsbestand te ondersteunen.

Producteigenschappen Linksys LGS308P Smart Switch PoE

Rackmount kit meegeleverd
LAN Switching
Layer 3
10/100 Mbps RJ-45 poorten
0 x
1 GbE RJ-45 poorten
8 x
10 GbE RJ-45 poorten
0 x
SFP poorten
0 x
SFP+ poorten
0
1 GbE + SFP Combi poorten
0 x
10 GbE + SFP Combi poorten
0 x
Geheugen
0 MB

Data-uitwisseling

Switch capaciteit
16 Gbps

Design

19" Rackmount

Power over Ethernet (PoE)

PoE (IEEE802.3af)
PoE+ (IEEE802.3at)
Totaal PoE Vermogen
72 Watt

Gewicht en omvang

Gewicht
0.56 kg

Energie

PoE

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
565767 Ubiquiti UniFi AP-AC-PRO Access Point 12 € 153,95

Links met betrekking tot Linksys LGS308P Smart Switch PoE

.   http://www.linksys.com/en-eu/business/products/switches/LGS308P


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.