Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HDP Light-Show DJ-Adv

538487
Beoordeling
Artikelnummer538487
Fabrikantcode4780548
EAN code3362934738648
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (bij vooruitbetaling in NL)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar
Hercules DJ koptelefoon die comfortabel draagt en zeer geschikt is voor DJ-monitoren, studio- en productiewerk. De oorstukken hebben een verticale draaiing van 180 graden voor gemakkelijk luisteren met één oor. De oorstuk-bevestigingen hebben een horizontale draaiing van 90 graden voor opvouwen en transporten en om het oorstuk naar het oor van de gebruiker te kunnen draaien als de koptelefoon om de hals gedragen wordt.

Kenmerken:

- DJ-koptelefoon met licht dat knippert op het ritme van de muziek: Een licht in het witte logo pulseert op de maat van de muziek in beide oorschelpen. De koptelefoons zijn onderdeel van het optreden: ze pulseren synchroon met de muziek - muziek buiten: voor openbaar optreden, de DJ-puls op de maat van de mix, - binnen afgespeeld: voor privé beluisteren.
- Luidsprekers voor DJ-optreden: Luid genoeg om altijd goed te kunnen horen, zelfs naast de speakers van een PA-systeem. Met een hoog afspeelvolume op elke audiobron en brede frequentieband zodat elke hoorbare toon gemonitord kan worden. Grote 50 mm luidsprekers: diepe bassen, kristalhelder geluid.
- Draaibare constructie geschikt voor elk soort gebruik: Eenvoudig beluisteren met één oor, eenvoudig opvouwen en meenemen. Met uitschuifbare constructie past deze hoofdtelefoon op ieder hoofd.
- Ingebouwde oplaadbare accu voor voeding van de lichtshow: Laad de accu op via een micro-USB stekker en een USB naar micro-USB kabel is meegeleverd.
- Hoog draagcomfort voor lange sessies: Koptelefoon drukt niet op het hoofd dankzij de brede en zachte oorkussens die ook de achtergrondgeluiden prima isoleren. Tevens onderdrukken de zachte en grote oorkussens het omgevingsgeluid.

Specificaties:

- Licht pulseert op de maat van de muziek - of van de mix - of van de preview.
- Ingebouwde oplaadbare accu.
- 102 dB bij 1 mW.
- 10-25.000 Hz breed frequentiebereik.
- 32 ohm impedantie Grote opening.
- 50 mm luidsprekerdiameter.
- 2 m kabel met 3,5 mm stereo mini-jack plug .
- 6,35 mm stereo jack adapter .
- USB naar micro-USB kabel voor het opladen van de accu.
- Oorschelpen: circumaural (bedekken het oor).
- Audiokabel: vast bevestigd op linkeroorschelp.
- Oorstukken: verticale rotatie 180ø: eenvoudig beluisteren met 1 oor .
- Poten van oorstukken: horizontaal 90ø draaien om op de vouwen of de koptelefoon om de nek te dragen .
- Poten van oorstukken: verticaal 90ø naar binnen draaien om op de vouwen voor transport.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.