Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!Fon C4

539921
AVM FRITZ!Fon C4 | 20002625AVM FRITZ!Fon C4 | 20002625AVM FRITZ!Fon C4 | 20002625AVM FRITZ!Fon C4 | 20002625AVM FRITZ!Fon C4 | 20002625
Beoordeling
Artikelnummer539921
Fabrikantcode20002625
EAN code4023125026256
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de nieuwe draadloze telefoon FRITZ!Fon C4 Edition International breidt AVM de FRITZ!Fon-serie uit met een nieuwe DECT-telefoon voor de FRITZ!Box. FRITZ!Fon C4 onderscheidt zich door zijn elegant design, de beste akoestische eigenschappen en zijn schitterende kleurendisplay met hoge resolutie.

Ergonomische DECT-telefoon van de nieuwste generatie, ideaal voor alle FRITZ!Box-modellen met DECT-basisstation
Ondersteunt HD-telefonie
Gebruik van internetdiensten: e-mails, webradio, feeds, podcasts en livebeelden van webcams
Comfortfuncties zoals beltonen en achtergrondbeelden eenvoudig via de FRITZ!Box-gebruikersinterface besturen
Besturing van FRITZ!Box-functies, bijv. WiFi-schakeling, Smarthome-toepassingen, weergavefunctie van de mediaserver
Overzichtelijke menu's op een hoogwaardig kleurendisplay (180 dpi), 240 x 320 pixels, 262.000 kleuren
Afluisterveilig door uiterst moderne DECT-versleuteling
Licht- en bewegingssensor voor energie-efficiënt displaybedrijf 
Headsetaansluiting voor handenvrij telefoneren en muziek beluisteren
Internetradio en podcasts beluisteren en comfortdiensten zoals wekker, doorschakeling en babyfoon gebruiken
Full-duplex handsfree-functie

HD-telefonie, internetdiensten en Smarthome-besturing
Naast de indrukwekkende HD-telefonie overtuigt FRITZ!Fon C4 ook door talrijke internet- en extra services zoals de verwerking van e-mails, ontvangst van internetradio, newsfeeds en podcasts. Ook voor Smarthome-toepassingen, zoals het schakelen van apparaten met de intelligente contactdoos FRITZ!DECT 200 kan de FRITZ!Fon als besturing op afstand worden gebruikt. Bovendien kan de FRITZ!Fon C4 als controller voor UPnP-apparaten in het netwerk worden gebruikt. Het display met hoge resolutie van 240 x 320 pixels en 262.000 kleuren, een verlicht toetsenbord en de intuïtieve menustructuur helpen de gebruiker bij telefonie, navigatie en het gebruik van de talrijke internetdiensten.

FRITZ!Box als ideale partner
Alle FRITZ!Box-modellen -of ze nu voor DSL, Cable of LTE zijn -met geïntegreerd DECT-basisstation ondersteunen de FRITZ!Fon C4. De FRITZ!Box heeft vele comfort- en gegevensdiensten voor de FRITZ!Fon. Instellingen kunnen eenvoudig worden gewijzigd via de FRITZ!Box web-gebruikersinterface. De door de FRITZ!Box beschikbaar gestelde gegevens voor spraak, audio en besturing worden via de robuuste DECT-standaard veilig versleuteld overgedragen.

Eco Mode en omvangrijke comfortfuncties
FRITZ!Fon C4 heeft alle gangbare comfortkentekens en beschikt bovendien in combinatie met een FRITZ!Box over meerdere digitale antwoordapparaten, een overzichtelijke oproepenlijst en telefoonboeken met 300 plaatsen. Eveneens kunnen online-telefoonboeken (Google bijvoorbeeld) in de FRITZ!Box worden geïntegreerd en naar de FRITZ!Fon C4 worden gekopieerd.Ontvangen oproepen, berichten op het antwoordapparaat, e-mails, software-updates enz. worden via het display en de MWI-toets aan de FRITZ!Fon gesignaleerd en zijn met een druk op de knop beschikbaar. Bij geactiveerde DECT Eco Mode schakelen basisstation en handtoestellen in stand-bymodus de DECT-verbinding volledig uit. Voor langere batterijduur zorgt een gevoelige helderheidssensor, die de verlichting van display en toetsenbord aanpast aan het omgevingslicht. Voor nog meer comfort zorgt een geïntegreerde bewegingssensor die de telefoon uit stand-by haalt op het moment dat de gebruiker hem in de hand neemt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.