Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Philips 17S4LSB 17" monitor

540396
Philips 17S4LSB 17" monitor | 17S4LSB/00
Beoordeling
Artikelnummer540396
Fabrikantcode17S4LSB/00
EAN code8712581698232
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
LED-technologie
Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

SmartPower
SmartPower is een intelligente technologie die op dynamische wijze de inhoud van uw scherm analyseert om zo energie te besparen. De intensiteit van de achtergrondverlichting kan automatisch worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor wordt het energieverbruik met wel 50% verlaagd, zodat u aanzienlijk op energiekosten bespaart.

EPEAT Gold
Philips-monitoren met EPEAT GOLD-certificering staan garant voor een optimale bescherming van gezondheid en milieu. Daarnaast zijn ze uiterst energiezuinig en bieden ze een lage emissie van klimaatveranderende broeikasgassen. Het EPEAT-programma helpt kopers bij het beoordelen, vergelijken en uitkiezen van monitoren op basis van 51 milieufactoren die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse Environmental Protection Agency. De GOLD-certificering betekent dat ten minste 30% van het gebruikte plastic afkomstig is van gerecycled materiaal, zodat er bij de productie minder giftig en gevaarlijk materiaal wordt gebruikt. EPEAT Gold is alleen geldig waar Philips het product registreert. Ga naar www.epeat.net voor informatie over de registratiestatus in uw land.

Kwikvrij
Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur met effecten voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.

PVC/BFR-vrije behuizing
Deze monitorbehuizing van Philips is vrij van gebromeerde vlamvertragers en polyvinylchloride (PVC/BFR-vrij)
100% recyclebare verpakking
Philips gebruikt duurzame, milieuvriendelijke materialen bij de monitorenserie. Alle plastic behuizingen, metalen chassisonderdelen en verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Voor bepaalde modellen gebruiken we tot wel 65% gerecycled plastic. Dankzij een strenge naleving van de RoHS-normen worden giftige stoffen, zoals lood, aanzienlijk verminderd of verwijderd. De hoeveelheid kwik in monitoren met CCFL-achtergrondverlichting is aanzienlijk verlaagd en geheel verwijderd uit monitoren met LED-achtergrondverlichting.

TrueVision
TrueVision is een technologie van Philips die gebruikmaakt van geavanceerde algoritmen voor het testen en uitlijnen van het beeld. Dit zorgt voor optimale weergaveprestaties die voldoen aan normen die vier keer strenger zijn dan Windows sRGB vereist. Alleen Philips zorgt ervoor dat alle monitoren die de fabriek verlaten aan dit proces voldoen, voor een consistente kleur- en beeldkwaliteit.

SmartContrast
SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

SmartImage
SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

SmartControl voor eenvoudig afstemmen
PC-software voor het fijnafstemmen van weergaveprestaties en -instellingen. Philips biedt gebruikers twee mogelijkheden om de weergave-instellingen aan te passen. U kunt door het menu bladeren met de knoppen op de monitor zelf of de Philips SmartControl-software gebruiken om de verschillende weergave-instellingen op de gebruikelijke manier aan te passen

Producteigenschappen Philips 17S4LSB 17" monitor

Beeldscherm

Formaat scherm (max.)
17.0 "
Resolutie
1280 x 1024 px
Resolutie type
SXGA
Beeldverhouding
5:4
Soort paneel
TN
Kijkhoek
170 graden
Contrast
20000000:1
Helderheid
250 cd/m2
Reactietijd
5 ms
Touchscreen
HDCP
Curved

Beeldschermeigenschappen

AMD FreeSync
NVIDIA G-SYNC

Poorten & interfaces

D-Sub (VGA)
Aantal D-Sub (VGA) poorten
1
DVI
HDMI
DisplayPort
Mini DisplayPort
Thunderbolt

Audio

Speakers

Ergonomie

In hoogte verstelbaar
Draaibaar

Kenmerken

VESA
100x100 mm

Energie

Stroomverbruik
11 Watt

Design

Kleur
Zwart

Gewicht en omvang

Breedte
367 mm
Diepte
65 mm
Hoogte
319 mm
Gewicht
3.1 kg

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
516338 Logitech MK120 Desktop 36 € 22,95
574155 Logitech BRIO 4K Ultra HD webcam 36 € 145,00

Gerelateerde artikelgroepen Philips 17S4LSB 17" monitor

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
 
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
Monitor / TV armen & beugels
Klik hier voor Monitor / TV armen & beugels
 
Video Adapters
Klik hier voor Video Adapters
 
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een monitor kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van uw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.