Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus Radeon R5 230, 2048MB

541690
Asus Radeon R5 230, 2048MB | R5230-SL-2GD3-LAsus Radeon R5 230, 2048MB | R5230-SL-2GD3-LAsus Radeon R5 230, 2048MB | R5230-SL-2GD3-L
Beoordeling
Artikelnummer541690
FabrikantcodeR5230-SL-2GD3-L
EAN code4716659743491
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
- Stille passieve koeling betekent echt 0dB - perfect voor stille thuisbios-pc's en multimediacenters.
- Verlaagt EMI van videokaart met 66%, voor stabielere werking, duidelijkere weergave en veiliger computergebruik.
- Laag-profiel videokaarten voor HTPC en multimedia-pc's ondersteunen soepele 1280x1024 gaming en Blu-ray 3D. Beugels meegeleverd voor snelle installatie!
- GPU Tweak helpt kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer aan te passen, alles via een intu tieve interface.
- GPU Tweak Streaming tool laat je actie op het scherm in real-time delen. Voeg moeiteloos scrollende tekst, foto's en webcambeelden toe aan het streamingvenster.

Grafische overvloed voor iedereen!
De R5 230 is de verbazingwekkende nieuwe videokaart van ASUS. Ontworpen met een zeer effici ¢nt 0dB thermisch ontwerp, voert het de warmte in alle stilte af - zodat de R5 230 de perfecte keus is voor je slimline home theater pc (HTPC). Geavanceerde EMI afscherming vermindert de elektromagnetische interferentie met maximaal 66%, voor een stabiel signaal, haarscherpe beelden en veiliger en gezonder computergebruik. En omdat we weten dat je graag zelf sleutelt, kun je de meegeleverde GPU Tweak software gebruiken voor het afstellen van het videogeheugen, voltages en koelventilatoren, en zelfs om live gameplay in real-time te streamen!

0dB stille koeling
Perfect voor het bouwen van een gedempte HTPC

Exclusieve door ASUS ontworpen heatsinks met een groot oppervlak zorgen voor effectieve passieve koeling van videokaarten, zodat tijdens het gebruik absoluut geen geluid wordt geproduceerd - ideaal voor high-definition en stille thuisbios-pc's en multimediacenters.

EMI Shield
Duidelijkere signalen en veiliger gebruik

ASUS vermindert 66%* van de elektromagnetische storingen, zowel afgegeven als ontvangen door de kaart - wat resulteert in een stabieler signaal, scherpere schermweergave en een veiligere, gezondere computeromgeving.

Direct online streamen

De GPU Tweak streaming tool laat je on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games. Het is zelfs mogelijk om scrollende teksten, foto's en webcambeelden toe te voegen aan het streaming venster.

DirectX-½ 11 GPU-versnelde tessellatie maakt meer gedetailleerde geometrie mogelijk in sc nes, zodat personages gedetailleerd kunnen worden weergegeven in bioscoopkwaliteit.

Ga volledig op in stereoscopische 3D-gaming en sta oog in oog met je favoriete sterren tijdens het kijken naar Blu-ray 3D. AMD HD3D is ook ontworpen voor professionals die complexe visuele effecten en gedetailleerde datavisualisaties cre ¢ren.

Producteigenschappen Asus Radeon R5 230, 2048MB

Processor

Chipset (GPU)
R5 230
GPU Kloksnelheid
650 MHz

Geheugen

Bus type
PCI Express 2.0
Geheugen hoeveelheid
2 GB
Geheugentype
DDR3
Geheugen kloksnelheid
1200 MHz
Geheugenbus bandbreedte
64 bit

Design

Koelmethode
Passief

Poorten & interfaces

VGA / D-Sub
VGA/D-Sub aansluitingen
1
DVI
DVI aansluitingen
1
DVI type
DVI-D
HDMI
HDMI aansluitingen
1
DisplayPort
Mini DisplayPort
DisplayPort aansluitingen
0

Prestatie

DirectX
11
OpenGL
DVI Dual Link ondersteuning

Algemeen

Low Profile bracket
Low Profile PCB

Kenmerken

HDCP ondersteuning
Maximale resolutie
2560 x 1600 pixels

Gerelateerde artikelgroepen Asus Radeon R5 230, 2048MB

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
 
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.