Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Transpa

541998
Beoordeling
Artikelnummer541998
FabrikantcodeF8M873BT
EAN code0745883654017
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het geavanceerde TrueClear-beschermfolie voor de Galaxy Tab 4 10.1 is het beste beschermfolie op de markt: het is buitengewoon sterk en helder en voldoet aan de optometrische normen. Het resultaat is een kristalhelder beschermfolie dat uw display tegen schade beschermt zonder dat u er last van heeft.

Pixel voor pixel, de meest heldere bescherming
De gepatenteerde TrueClear-technologie zorgt ervoor dat de beschermfolies licht nauwkeurig en gelijkmatig doorlaten en biedt daardoor zelfs een helderder en levendiger beeld dan de HD-producten van andere fabrikanten.

Marktleider in helderheid
Onze beschermfolies worden getest op optische precisie en helderheid aan de hand van dezelfde methoden die opticiens gebruiken voor brillenglazen. Uit deze tests en uit externe gegevens komt TrueClear?-beschermfolie voor de Galaxy Tab 4 10.1 naar voren als marktleider op het gebied van zichtbaarheid: een helderder beschermfolie bestaat er niet.

Snel en eenvoudig aan te brengen
Het beschermfolie voor de Galaxy Tab 4 10.1 is snel en eenvoudig aan te brengen. Maak eerst uw scherm schoon met het meegeleverde reinigingsdoekje en de stofverwijderaar. Haal vervolgens het folie los van de ondergrond en breng het aan op uw scherm. Gebruik tot slot het meegeleverde gladstrijkkaartje om vouwen en luchtbelletjes weg te strijken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.