Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus DSL-N14U Wireless Modem Router N300

542259
Asus DSL-N14U Wireless Modem Router N300 | 90IG00Z1-BM3000Asus DSL-N14U Wireless Modem Router N300 | 90IG00Z1-BM3000
Beoordeling
Artikelnummer542259
Fabrikantcode90IG00Z1-BM3000
EAN code4716659623977
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De ASUS DSL-N14U is zowel een modem als een supersnelle router. De modem functie maakt het mogelijk dat dit apparaat direct op de internet verbinding kan worden aangesloten (ADSL, ADSL2/2 ). De router functie zorgt ervoor dat je meerdere computers bedraad, of draadloos, kunt aansluiten.

Draadloze ADSL modem router met groot bereik, meerdere SSID en USB-toepassingen
Èþ 300 Mbps draadloze ADSL Modem Router met tweeledig doel
Èþ USB-poort voor netwerk-printserver, het delen van bestanden, Download Master en mediaserver
Èþ ASUSWRT Dashboard voor eenvoudige installatie binnen 30-seconden en geavanceerde netwerkcontrole via een intu tieve grafische interface
Èþ PPTP server voor veilige VPN datatransmissie
Èþ ASUS AiCloud laat u gegevens openen, synchroniseren, delen en vanaf uw thuisnetwerk streamen naar elke op internet aangesloten pc, Android of iOS-apparaat

Snelle Wi-Fi, met meer ruimte en minder rommel
De ASUS DSL-N14U ADSL modem router heeft Wi-Fi-snelheden tot 300Mbit/s. Hij vervangt het ADSL-modem van uw internetaanbieder, bespaart ruimte en vermindert rommel. Met eenvoudige, cd-loze installatie en betrouwbare gegevensoverdracht, is de DSL-N14U een complete draadloze oplossing voor ADSL-gebruikers, en tevens voorzien van een multifunctionele USB 2.0-poort.


Gemakkelijke routerinstallatie binnen 30 seconden
Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd op het internet te krijgen.

Stap1: Open web browser.

Stap2: Voer ID/wachtwoord in.

Stap3: Klaar!

Multifunctionele ingebouwde USB-poort
Via de ingebouwde USB 2.0-poort kunt u externe opslag, printers en andere apparaten aansluiten op de DSL-N14U en deze via het netwerk delen met andere gebruikers.
AiCloud - Synchroniseren. Delen. Streamen. Uw wereld on-demand
ASUS AiCloud werkt samen met ASUS-routers om het meest complete, toegankelijke en veilige cloudplatform te bieden. Het is een gratis app voor iOS en Android-apparaten die u eenvoudig bestanden laat synchroniseren, delen en streamen en toegang biedt tot al uw content, vanaf elke locatie. Het cre ¢ert uw eigen priv « cloudserver voor thuis, en verbindt deze naadloos met de publieke cloud. Delen is gemakkelijker dan ooit dankzij vertrouwelijke links die kunnen worden verstuurd via e-mail, sms en meer. Voor de meest intu tieve en flexibele cloudtoegang vanaf vrijwel elk apparaat en locatie, is ASUS AiCloud uw startpunt.

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT
Met het gebruiksvriendelijke ASUSWRT Dashboard kunt u uw netwerk instellen, bewaken en beheersen via een intu tieve interface.

De DSL-N14U beschikt over speciale ADSL-gerelateerde verbeteringen aan de intu tieve ASUSWRT grafische interface, inclusief een signaal-ruisverhouding (SRV) meetinstrument dat klanten kan helpen de stabiliteit van een ADSL-verbinding te controleren. Een Traffic Monitor (verkeersmonitor) toont de via het WAN, bekabelde en draadloze netwerken verzonden en ontvangen data, terwijl klanten via een rapportage-tool rechtstreeks feedback over verbindingsproblemen kunnen versturen naar een technisch support team, waarbij automatisch technische logbestanden worden toegevoegd.

VPN Server-geschikt
Met de DSL-N14U kunt u gemakkelijk een VPN-server opzetten voor veilig web browsen en toegang tot data - waar u ook bent. Inclusief PPTP-encryptie, dus uw verbinding is altijd veilig en vertrouwelijk.
Download en stream overal
Download Master en de uitgebreide mediaserver laten u op met de router verbonden USB-apparatuur opgeslagen multimediabestanden downloaden en afspelen op een breed aanbod van compatibele apparaten, zoals pc's, tablets, PS3, Xbox, en Smart TV's. Download Master kan ook bestanden downloaden terwijl uw pc uit staat, en laat u op afstand de downloadstatus beheren en controleren.

Discrete en veilige wifi-netwerken via gasttoegang
De DSL-N14U ondersteunt tot vier draadloze netwerken via de 2.4 GHz band, zodat u gebruikstijden kunt instellen en de toegang beperken via geavanceerde controles, inclusief instellingen voor ouderlijk toezicht.

Producteigenschappen Asus DSL-N14U Wireless Modem Router N300

Wireless (totaal)
300 Mbps
Aantal antennes
2
POTS (Analoog)
ISDN
USB host
VoIP
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Gerelateerde artikelgroepen Asus DSL-N14U Wireless Modem Router N300

Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders
 

Links met betrekking tot Asus DSL-N14U Wireless Modem Router N300

.   http://www.asus.com/Networking/DSLN14U/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.