Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Epson WorkForce DS-860

542406
Beoordeling
Artikelnummer542406
FabrikantcodeB11B222401
EAN code8715946534923
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze Epson WorkForce DS-860 met invoer voor losse vellen is uitermate geschikt voor een snelle en eenvoudige documentwerkstroom dankzij de snelle gegevensverwerking.

Prestaties en productiviteit
De scanner heeft een compact formaat en hoge scansnelheden tot 65 ppm/130 ipm, zelfs bij 300 dpi in kleur. In combinatie met hardware JPEG-compressie zorgt dit ervoor dat grote scantaken sneller worden verwerkt. De ReadyScan-technologie betekent dat dit product geen kwik bevat en opwarmen vóór het scannen niet is vereist.

Naadloze integratie in document management en cloudsystemen
Dankzij Epson Document Capture Pro is deze bedrijfsscanner eenvoudig in uw document management systeem te integreren. Zo versnelt het apparaat uw werkstroom en kunt u gescande gegevens opslaan, converteren en versturen naar uw documentopslagsysteem. Door barcodeherkenning en OCR via zones kunnen grote documenten automatisch worden verwerkt, waaronder het maken van bestandsnamen en mappen. De DS-860 biedt eenvoudige integratie in vrijwel elk document management systeem en workflowproces dankzij WIA-, TWAIN- en ISIS-driverondersteuning.

Scansoftware meegeleverd
Epson Scan biedt een brede selectie aan geavanceerde beeldverwerkingsfuncties, zoals tekstverbetering en automatische skew-correctie voor meer efficiëntie en verhoging van de taakuitvoer. De DS-860 kan tevens scannen naar de indelingen .docx, .xlsx en .pptx.

Eenvoudig delen via het Ethernet-netwerk
Een optionele netwerkinterface-eenheid is tevens verkrijgbaar.

Producteigenschappen Epson WorkForce DS-860

Bit Diepte
48 bits
Schaalmogelijkheden
0 %
Maximaal Formaat
21x305 cm
Automat. Doc. Feeder

Scannen

Scan Resolutie Optisch
600x600 dpi
Scan snelheid Zwart/Wit
1 sec.
Scan Snelheid Kleur
1 sec.

Design

Type Scanner
Document
Interface
Ethernet, USB

Links met betrekking tot Epson WorkForce DS-860

.   http://www.epson.nl/nl/nl/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/1332...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.