Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

QNAP Turbo NAS TS-431

544402
Beoordeling
Artikelnummer544402
FabrikantcodeTS-431
EAN code4712511125788
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De QNAP TS-431 is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment. Met het Notes Station kunt u makkelijk digitale notities maken op uw persoonlijke cloud en deze delen met vrienden en collega's zonder bijkomende kosten. Aangedreven door een geavanceerde ARM Cortex A9 dual-core processor, levert de TS-431 ongelofelijke prestaties als NAS voor thuisgebruik met drie USB 3.0, een eSata poort en dual LAN poorten. Zie hoe TS-431 uw digitale levensstijl kan verrijken.

Maak digitale notities op uw privé cloud
Notes Station biedt u een private en veilige manier om uw digitale notities te delen en er samen aan te werken. In slechts enkele stappen maakt u notities aan vanuit web pagina's (of importeer ze van uw TS-431), wijzigt u de notities met de intuïtieve web-gebaseerde editor, en neemt u screenshots voor snelle notities met Qsnap of de Notes Station Clipper uitbreiding voor Chrome. U kan ook gebruik maken van de inhoud van uw TS-431om uw notities te verrijken, en ze raadplegen vanop uw mobieltjes of tablets met Qnotes, overal en altijd.

Met flexibele privilege instellingen voor editeren en delen, kunt u een veilige omgeving bouwen om samen te werken met vrienden en collega's. Daarnaast laat Notes Station toe om To Do lijsten en kalender reminders aan te maken, die met uw Google kalender kunnen gesynchroniseerd worden, om uw dagelijkse taken efficient te helpen beheren.

Dual-core processor levert hoge prestatie
Uitgerust met een krachtige maar energiezuinige Freescale ARM Cortex-A9 dual-core 1,2GHz, is de TS-431 een hoog presterende NAS voor thuis met ongelofelijke prestaties van tot wel 110MB/s lezen en 80MB/s schrijven. De verbeterde encryptie- en decryptieprestaties van de TS-431 leveren overdrachtsnelheden van meer dan 30MB/s met AES-256 bit volume encryptie, wat de prestaties en veiligheid van het systeem aanzienlijk verhoogt terwijl de bescherming van gevoelige persoonlijke data die in de TS-431 opgeslagen is gegarandeerd blijft. U kunt de TS-431 ook gebruiken als een home multimedia centrum om te genieten van uw foto's, muziek en video's terwijl u bestanden download of back-upt zonder de prestaties van de TS-431 te beïnvloeden. Wanneer voorzien van een recente 802.11ac of dual-band 2,4GHz/5GHz 802.11n Wi-Fi netwerkkaart, kan de TS-431 opmerkelijke prestaties leveren bij de overdracht van grote hoeveelheden bestanden en het streamen van bandbreedte-verslindende multimedia.

Hoge efficiëntie met dual LAN-poorten
De TS-431 ondersteunt meerdere port-trunking modi, waardoor IT-beheerders linkaggregatie kunnen configureren om het totale transmissievermogen te verhogen. Failover wordt ook ondersteund om continue systeemwerking te garanderen. De ondersteunde port-trunking modi omvatten: Balance-rr (Round-Robin), Active Back-up, Balance XOR, Broadcast, IEEE 802.3ad, Balance-tlb (Adaptive Transmit Load Balancing) en Balance-alb (Adaptive Load Balancing).

QTS - Simpel en efficiënt
Dankzij de intuïtieve QTS gebruikersinterface zijn systeembewerkingen op de TS-431 makkelijk en handig. Met het intelligente bureaublad kunt u de gewenste functies snel vinden, snelkoppelingen maken op het bureaublad of groeperen, belangrijke systeeminformatie op realtime basis in de gaten houden, en meerdere toepassingsvensters openen om meerdere taken gelijktijdig te laten verlopen, wat een grotere efficiëntie voor het beheer met zich meebrengt.

Cross-platform bestandsdeling, centrale gegevensopslag
De TS-431 ondersteunt SMB/CIFS, NFS en AFP protocollen voor het delen van bestanden tussen Windows, Mac en Linux/UNIX. Gegevens, logs en ISO-imagebestanden van CD's en DVD's kunnen centraal opgeslagen worden in de TS-431 en door een geïntegreerde antivirusoplossing beschermd worden.

Veelzijdige back-up oplossingen voor databeveiliging
Door externe schijven te koppelen aan de Turbo NAS via eSATA of USB, kunt u gedeelde mappen op de TS-431 makkelijk configureren en kopiëren naar externe apparaten. De USB-poort aan de voorkant is voorzien van een one-touch-copy functie voor het direct maken van een back-up van data op externe schijven naar de TS-431 of andersom van de TS-431 naar een externe schijf. QNAP's NetBak Replicator ondersteunt realtime en geplande data back-up voor Windows (inclusief Outlook e-mail archivering) en Mac OS X gebruikers kunnen Time Machine gebruiken om eenvoudig data te back-uppen naar de TS-431. Een breed scala aan back-up software van derden zoals Acronis True Image en Symantec Backup Exec wordt ook ondersteund.

Een privé cloud zonder beperkingen
In tegenstelling tot de beperkte opslagruimte en potentiële bezorgdheid over de veiligheid van publieke cloud-diensten, is de TS-431 voordelig bij de totstandbrenging van een veilige privé cloud met grote capaciteit. De myQNAPcloud service kunt u op afstand toegang krijgen tot bestanden die op de TS-431 opgeslagen zijn, waardoor u multimedia vanaf de TS-431 kunt afspelen en delen, of om eenvoudig de systeemstatus te controleren waar dan ook.

Beheer uw bestanden via Internet
De File Station brengt conventionele bureaublad bewerkingen van bestanden over naar een webbrowser, waardoor u bestanden op de TS-431 kunt uploaden, downloaden en beheren vanaf iedere plek waar een internetverbinding aanwezig is. Met de ondersteuning van bestandsextractie, het maken van mappen, het slim zoeken naar bestanden en mappen, kunt u met File Station ook eenvoudig bestanden delen met vrienden en familie via unieke URL's. Met betrouwbare functies, zoals SSL en wachtwoordopties is het beheren en delen van uw bestanden eenvoudig en veilig met File Station.

Archiveer uw fotoherinneringen. Deel uw leven.
De TS-431 fungeert als uw fotokluis voor de back-up van uw favoriete foto's. Photo Station maakt het delen van foto's eenvoudig, en uw kunt zelf toegangsrechten uitdelen. Upload gewoon uw foto's naar de TS-431 om daar uw fotoalbums te maken en te organiseren via een webbrowser, en deel deze met uw familie en vrienden via sociale netwerksites zoals Facebook, Google , Twitter en Pinterest. Met de Qfile mobiele app (voor iOS en Android) kunt u direct uw nieuwe foto's uploaden vanaf uw mobiele apparaat naar de TS-431.

Bouw thuis uw muziekbibliotheek en geniet van muziek waar dan ook
Music Station helpt uw muziekcollectie te categoriseren, en laat albumomslagen zien waardoor u makkelijk uw persoonlijke afspeellijsten kunt organiseren. Door de webspeler van Music Station kunt u van uw muziek genieten wanneer en waar dan ook met slechts enkele klikken. Duizenden lokale en globale online internet radioprogramma's zijn ook ingebouwd in Music Station om van te genieten.

• Luister naar uw favoriete liedjes die vanuit iTunes Server gestreamed zijn, of speel muziek af via een webbrowser op uw PC.
• Stream muziek naar DLNA-compatibele muzieksystemen voor een geluidservaring van hoge kwaliteit.
•Stream music via AirPlay naar compatibele apparaten.
&bul; Luister naar uw muziek op mobiele apparaten door de Qmusic app.

Ondersteunt DLNA en AirPlay voor mediastreaming
U kunt DLNA-compatible apparaten zoals Smart TVs, Sony PS3, Microsoft Xbox 360 en mediaspelers gebruiken om te genieten van video's met HD kwaliteit die op de TS-431 opgeslagen zijn. U kunt ook de Qfile app gebruiken op een iOS apparaat om door video's en foto's te bladeren die op de TS-431 opgeslagen zijn en afspelen op de TV via Apple TV. Door de QAirplay app te installeren vanaf de QTS App Center, kunt u uw media-inhoud direct streamen op een TV via Apple TV. De streaming van de media-inhoud gaat buiten uw mobiele apparaat om, waardoor uw energie bespaart op uw mobiele apparaat.

Offline video-transcodering
Dankzij offline transcoding kunt u bij een trage of beperkte internetverbinding nog steeds genieten van vloeiende video's door deze op een vooraf geproduceerde optimale resolutie af te spelen. Door een automatische transcoderingsmap in te stellen, zal de TS-431 automatisch de video's in deze map converteren naar een reeks resoluties voor vele verschillende apparaten en internetsnelheden. Aangezien deze transcodering een achtergrondtaak is, kunt u de TS-431 opdracht geven het werk in rustige periodes uit te voeren, zoals wanneer u aan het werk bent of slaapt, waardoor u van video's kunt genieten wanneer u wel in de gelegenheid bent.

24/7 Downloadcentrum
De TS-431 is een perfect downloadcentrum voor BT, Magnet, PT (Private Trackers), eMule, FTP, en HTTP downloads op hoge snelheid. Nadat u de downloadtaken hebt ingesteld, kunt u de computer uitschakelen, en de TS-431 zal in stilte de downloads afronden. Met QGet kunt u uw downloadtaken op afstand op meerdere Turbo NAS-systemen beheren via het locale netwerk of het Internet.

Op Dropbox-achtige wijze bestanden synchroniseren tussen computers en mobiele apparatuur
Dankzij Qsync verandert uw TS-431 in een veilig datacentrum voor het synchroniseren van bestanden. Elk bestand geüploadt naar de TS-431 wordt beschikbaar gemaakt voor alle verbonden apparaten, zoals computers, laptops en mobiele apparatuur. Qsync is vooral nuttig voor mensen die veel onderweg zijn voor het beheren van bestanden en het zorgt ervoor dat verschillende apparaten de nieuwste bestandsversies hebben. Met Qsync kunt u op verschillende manieren bestanden synchroniseren en in een groep delen, waardoor u meer flexibiliteit krijgt als u in teamverband werkt.

Open, gebruik, synchroniseer en geniet van uw tablets en smartphones
De TS-431 is uw privé cloudopslag waarmee op virtuele wijze de capaciteit van uw mobiele apparaten uitgebreid wordt. Met Qfile kunt u opgeslagen bestanden makkelijk openen, uploaden, downloaden, beheren en delen alsof u duizenden in uw broekzak heeft zitten. Bovendien stelt Qfile op een iOS-apparaat gebruikers in staat om op de TS-431 opgeslagen video's en foto's te doorbladeren en deze via Apple TV af te spelen. Qmanager stelt u in staat om de TS-431 op afstand en efficiënt te bewaken en te beheren zonder dat u daarvoor uw PC hoeft in te schakelen, terwijl u met Qmusic muziek kunt streamen of downloaden van uw TS-431 naar mobiele apparaten.

Uitgebreide surveillance-oplossing met 24/7 beveiliging
Surveillance Station van de TS-431 heeft een professioneel surveillance systeem met een gebruiksvriendelijk managementinterface, en werkt met meer dan 2,700 compatibele ip-cameramodellen, en standaard 2 gratis ip-cameralicenties die uitgebreid kunnen worden naar 8 camerakanalen door extra licenties aan te schaffen. Het ondersteunt monitoren in realtime, kan video en audio opnemen met uitgebreide aanpasbare opties. U kunt ook de VMobile app installeren op uw iOS of Androidapparaten om de bewakingscamera's altijd en overal te beheren, voor een complete surveillance van de omgeving die door u bewaakt wordt.

Install-on-demand apps vergroten de NAS-functionaliteit
De TS-431 heeft een ingebouwd App Center met verschillende install-on-demand apps ontwikkeld door QNAP en derden, waaronder tools voor het back-uppen/synchroniseren, zakelijke toepassingen, content management, communicatie, downloaden, entertainment en nog veel meer. Het is tevens een centrale locatie voor het beheren en updaten van geïnstalleerde apps. Daarnaast omarmt QNAP's ontwikkelplatform de open-source spirit om ontwikkelaars in staat te stellen hun eigen apps te maken, waardoor er onbeperkte mogelijkheden aan de TS-431 toegevoegd worden.

Verhoog de productiviteit met eSATA en meerdere USB 3.0 poorten
Uitgerust met eSATA en drie SuperSpeed USB 3.0-poorten kunt u met de TS-431 flexibel taken met een breed scala aan externe apparaten regelen zonder onderbreking van uw huidige workflow. U kunt een back-up maken van bestanden naar USB-drives en eSATA-behuizingen, toegang krijgen tot gegevens die zijn opgeslagen op SD-kaarten via USB-kaartlezers, tot wel 3 printers delen via het netwerk, en een UPS aankoppelen (met communicatie) om continue stroomvoorziening te garanderen.

Producteigenschappen QNAP Turbo NAS TS-431

Aantal bays
4
Lege behuizing
CPU
Freescale ARM Cortex A9 Dual-Core 1.2Ghz
DRAM
512 MB
Leessnelheid
0.00 MB/sec
Schrijfsnelheid
0.00 MB/sec
DLNA
UPnP
FTP Server
iTunes Server
Apple Filing Protocol (AFP)
IPv6

Design

Geluidsniveau
0.0 dBA

Energie

Stroomverbruik
33.7 Watt

Netwerk

Gigabit LAN

Aansluitingen

eSATA

Kenmerken

Capaciteit
0 GB

Opslagmedia

Hot swappable HDD
RAID ondersteuning

Gewicht en omvang

Gewicht
3.0 kg

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs

Gerelateerde artikelgroepen QNAP Turbo NAS TS-431

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Netwerk Opslag Accessoires
Klik hier voor Netwerk Opslag Accessoires

Links met betrekking tot QNAP Turbo NAS TS-431

.   http://www.qnap.com/i/nl/product/model.php?II=156


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.