Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Linksys LRT214 VPN Router

544805
Linksys LRT214 VPN Router | LRT214-EULinksys LRT214 VPN Router | LRT214-EU
Beoordeling
Artikelnummer544805
FabrikantcodeLRT214-EU
EAN code4260184663323
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Linksys LRT214 laat Gigabit-firewall, site-to-site-VPN en verschillende VPN-technologieën voor externe toegang samenkomen in één apparaat. De Linksys Gigabit VPN-routers zijn verkrijgbaar in twee modellen en bieden werknemers een veilige en betrouwbare netwerkservice, zowel op kantoor als onderweg.

OpenVPN-serverondersteuning
Met Linksys Gigabit VPN-routers kunnen werknemers met OpenVPN-clients op hun laptops, smartphones en tablets verbinding maken met het bedrijfsnetwerk met behulp van een tweeledige verificatiemethode.

Geïntegreerde firewall
De LRT-serie biedt ondersteuning voor URL-filtering en toegangsregels waardoor beheerders het verkeer binnen het bedrijfsnetwerk verder kunnen regelen op basis van de services (bijvoorbeeld TCP/UDP-poorten) en de bron- en doel-IP-adressen.

802.1q VLAN-tagging
Linksys VPN-routers houden bronnen in verschillende SSID's/VLAN's van elkaar gescheiden en staan tegelijkertijd bepaald verkeer tussen VLAN's toe met inter-VLAN-routering.

IPv6-overgang
Linksys VPN-routers bieden ondersteuning aan overgangstechnologieën zoals dual-stack IPv4 en IPv6 om compatibiliteit te garanderen wanneer serviceproviders hun systemen upgraden.

Intuïtieve online beheerdersinterface
De intuïtieve online beheerdersinterface is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik en stelt eigenaren van kleine bedrijven zonder IT-afdeling in staat om zelf routers te implementeren en te beheren.

Dual-WAN-taakverdeling en WAN-failover
Het dual-WAN-model (LRT224) kan de bandbreedtes van beide WAN-verbindingen samenvoegen om zo een hogere bandbreedte te bereiken dan met een enkele WAN-verbinding. Bovendien zorgt de WAN-failover-functie ervoor dat netwerkactiviteiten gewoon doorgaan als één WAN-internetverbinding verbroken wordt.


Beleef het product in de video...


Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
533740 Logitech MK270 Wireless Desktop 36 € 29,95

Gerelateerde artikelgroepen Linksys LRT214 VPN Router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
 

Links met betrekking tot Linksys LRT214 VPN Router

.   http://www.linksys.com/en-us/business/products/routers/lrt214


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.